2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست
البته دعای بارداری راحتم اگر بچه دوم میخوای 🤗🤗

ممنونم گلم انشالله خودتم دوران بارداری و زایمان عالی داشته باشی...ببین فقط ریلکس باش بگو خدا خودش مواظبشه و ما کاره ای نیستیم و نمیتونیم توی کار خدا دخالت کنیم...ی شعری هست میگه اگر تیغ عالم بجنبد ز جای...نبرد رگی تا نخواهد خدای...به خدا اعتماد کن اون خدایی که ما رو خلق کرده و تا اینجای زندگی مواظبمون بوده و ما رو مادر کرده و بیشتر از مادرمون ما رو دوست داره حتما بقیه زندگیمونم هوامونو داره حداقل بیشتر از اون دکتر بیسواد دلش واسه تو و نی نیت میسوزه پس بگو خدایا تو صلاح منو و میخوای و منم خودمو نی نیمو به دستای مهربونت میسپرم و میدونم بهترین و سالمترین بچه دنیا رو بهم دادی و شاکرتم بعد ببین چقدر دلت آروم میشه..فک کن زمان قدیم که نه سونو میرفتن نه دکتر هر خونه ای هم ده تا بچه داشتن...بیخیال عالم بودن😂😂آزمایشتم بده که دلت راحت بشه و بقیه بارداریت بدون استرس بگذره...فکر تغذیه ت باش که چی واسه نی نی خوبه چی بخوری که باهوش بشه...الان وقت تقویت مغز و سیستم عصبیشه...گناه داره که بهش استرس بدی 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
ممنونم گلم انشالله خودتم دوران بارداری و زایمان عالی داشته باشی...ببین فقط ریلکس باش بگو خدا خودش مو ...

باشه عزیزم ❤️❤️ مرسی از آرامشت ❤️❤️

من برات درخواست دوستی فرستادم نمیدونم از کجا باید برم ببینم و بعدش چی میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از اقواممون توی غربالگری بهش گفتن بچت ستون فقرات نداره 😑😑😑ولی شوهرش نزاشت سقطش کنه زنه هم تا خود روز زایمانش انقدر استرس کشید و گریه کرد...آخه یکی نیست بگه چطوری ستون فقرات نداره لگد میزنه...الان بچه چند سالشه جسما سالمه ولی بیش فعال و عصبیه بخاطر گریه ها و استرسا...وقتی برا من تعریف کردن گفتم مادرش کم داشته چطوری با تودش نگفته بچه ای که ستون فقرات نداره چجوری لگد میزنه و نه ماه زنده مونده😑😑😑😑😑😑😑

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
باشه عزیزم ❤️❤️ مرسی از آرامشت ❤️❤️ من برات درخواست دوستی فرستادم نمیدونم از کجا باید برم ببینم و ب ...

فدات گلم قبول کردم 😘😘😘😘😘😘😘😘

پنج تا آیة الکرسی همزمان بخون 

نمی دونم چه کنی 

اما سر بچه کوچیک منم گفت برو آمنیو سنتز  ریسک بالا بودتو بیست هفته گفتم بچم حر کت میکنه هرچی باشه سقطش نمی کنم آمینوام نمی رم  الحمدلله بچم سالم بود

پنج تا آیة الکرسی ونذر هامم خیلی آرومم کرد 

من شیعم،حیدر آقامه  
میفهمم چی میگی عزیزم دعا میکنم بعد از این بارداری اروم و‌راحتی در انتظارت باشه منم انقدر بتام رفت ب ...

استارتر اصلا نگران نباش 

دکترت اصلا حرف زدن بلد نبوده

منم غربالگری اول ، ریسک ۲۱ برام شد ۱به ۴۰۰

دکترم گفت این ریسک متوسطه اگه ربسکت ۱ به ۱۰۰ کمتر می شد اونموقع ریسک بالا بود 

منم سل فری دادم ، تو سل فری هم همه رو زد low risk 

Nt هم ۲ بود  و ۳۷ سالمه یعنی دیگه ۳۸

این دکترا بعضی هاشون حرف زدن بلد نیستند اصلا نگران نباش  و بدون به احتمال بالای ۹۹ درصد مشکلی نیست 

خیالت راحت و بد به دلت راه نده 

فقط آمینو جای خوب برو که بعدا واسه کیسه ابت مشکل نشه 

چند هفته ای؟؟

استارتر اصلا نگران نباش  دکترت اصلا حرف زدن بلد نبوده منم غربالگری اول ، ریسک ۲۱ برام شد ۱به ...

مرسی از توضیحات کاملت 

من دوازده هفته  و ی روزم الان اما سونو برام زده دوازده هفته و پنج روز 

بهم گفتن طبق سونو پونزده هفته و دو روز بیا

کریمی نژاد میخوام برم پیش مسعود حقیقی

چند سالته مگه؟

ببین ان تی مهمه خداروشکر عددش پایینه

اون فرمالیتس ولی بدی ضرر نداره شک نکن بچه سالمه

آرسام کوچولو تمام دنیای منه...بعد یه دوره سخت بستری خدا دوباره بما برگردوندش
چند سالته مگه؟ ببین ان تی مهمه خداروشکر عددش پایینه اون فرمالیتس ولی بدی ضرر نداره شک نکن بچه س ...

اگه تهرانی برا سونوت برو الوند

برا ازمایش خون و... دنا

عالیه من که راضی بودم

۳۰ سالمه

همسنیم تقریبا

نترس هیچ جای نگرانی نیس

من فردا میخام برم ازمایش

دکترم از الان امادم کرده میگه مهم اون عدد ان تیه بقیه چیزا نترسونت

بعدشم من الان لکه قهوه ای دارم به خاطر هماتومم بازم میگه اشکالی نداره لکه اای قدیمیه داره میاد بیرون

اگه تهرانی برا سونوت برو الوند برا ازمایش خون و... دنا عالیه من که راضی بودم

اشتباه کردم اشتباهههههه بزرگی کردم بردم نیلو 

هر دکتریییی رفتم بهم گفت نیلو ی زمانی خوب بود الان دکون باز کردن همه رو ریسک میزنن اما چون زده دیگه نمیتونی ریسک کنی امینو ندی این ریسک خیلی بالاست...

خودمو انداختم تو هچل

به منم گفتن ازمایش خون رو برو دنا 

الانم که فایده نداره 

بهم گفتن تکرار هم کنی غربالگری رو بازم نمیشه غربالگری اولتو نادیده گرفت...

مرسی از توضیحات کاملت  من دوازده هفته  و ی روزم الان اما سونو برام زده دوازده هفته و پنج ...

خیالت راحت مطمین باش چیزی نیست 

اگه بیمه تکمیلیزهستی سل فری بده تا زود جواب مشخص بیاد و خیالت راحت بشه

سل فری جوابش یک هفته تا ۱۰ روزه میاد 

همسنیم تقریبا نترس هیچ جای نگرانی نیس من فردا میخام برم ازمایش دکترم از الان امادم کرده میگه مهم ...

اصلا نگران لکه بینی نباش عزیزم 

منم خودم دوازده روز لکه بینی داشتم که حتی داشت به خونریزی ختم میشد 

اما فقط استراحت کردم و شیاف استفاده کردم

اگر دکترت تشخیص داده شیاف بذار حتما

دکترت خوب کاری کرده بهت ارامش داده مهم همینه 

نه مثل دکترای بی مسیولیتی که من رفتم 

الان نیک نفس رو نوبت دارم فقط واسه اینکه سرچ کردم دیدم ارامش میده من کارم شده گریه چند روزه

چند وقتته عزیزم

خیالت راحت مطمین باش چیزی نیست  اگه بیمه تکمیلیزهستی سل فری بده تا زود جواب مشخص بیاد و خیالت ...

بیمه تکمیلی هستم سلفری رو میده؟  چقدر میده 

من پرسیدم گفتن ۱۸۵۰ 

بهم گفتن سلفری بدی اگر مثبت بشه باز باید بری آمینو و اینکه اگر غربالگری دوم هم مثبت شد ریسک بالا زد سلفری دادم کفایت میکنه یا اینکه اونموقع باز منو میفرستن آمینو؟