2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریسک یک به ۲۰۷ یعنی در واقع حدود ۰/۵ درصد پس من ۹۹.۵ درصد باید سالم میبودم تو ذهنم  خودمو اینج ...

دکترت خیلی ادم بیخودیه انسانیت نداره.ازمایشاتتو کامل بده ولی بدون که منفیه ما ریسک یک به هجده هم داشتیم که منفی شده با ارامش دستوراتو اجرا کن و بعد دکترتو عوض کن .اینا از علوم پزشکی نامه دارند که از ی ریسکی باید امینو بدند برای ارامش و بچه های سالم جامعه ولی تو ارامش داشته یاش طرز حرف زدن پزشک خیلی مهم عزیزم اروم باش و امینو بده

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
خداروشکر عزیزم  خدا برات سال های سال سالم و سلامت نگهش داره

ممنونم عزیزدلم تو هم نگران نباش عزیزم انشاالله بچه ات رو صحیح و سالم بغل میکنی 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
دکترت خیلی ادم بیخودیه انسانیت نداره.ازمایشاتتو کامل بده ولی بدون که منفیه ما ریسک یک به هجده هم داش ...

اما تا اون روز میمیرم و زنده میشم سه هفته دیگه امینو 

پونزده روزم جوابشم 

یک ماه و ی هفته ...

کاسبی جدید پزشکا.الان اکثر بعد ان تی باید برن یا سل فری یا امینو سنتز.

نمیدونم چی بگم چندتااز اطرافیانم فرستادن همه خداروشکر سالم بودن.

شماهم برا احتیاط برو ولی من بت میگم سالمه.ارمشت حفظ کن

بعضی از دکترای از خدا بیخبر حرف مفت میزنن...از بارداری و مادرها واسه خودشون دکون باز کردن..اول که آز دادم گفتن بتات کمه برو ۴۸ ساعت دیگه بیا گفتم چرا پرید بهم که چقدر سوال میپرسی برو بیرون ۴۸ ساعت دیگه بیا بچت خارج رحمیه احتمالا داشتم دق میکردم تا ۴۸ ساعت گذشت و بتام رفت بالا...بعد ۵ هفته م بود و از سر بی تجربگی زود رفتم سونو گرافی و جنین مشاهده نشد و منم عاشق بچه...جواب سونو رو بردم پیش دکتر ...اصلا نگفت زود اومدی گفت خارج رحمیه و تا الان باید قلبشم تشکیل شده باشه و اگه دیر بشه لوله رحمتو از دست بدی و همین امروز عصر بیا برات کورتاژ کنم انقدر گریه کردم نفسم گرفت ولی نرفتم مطبش ‌‌‌..رفتم پیش ی ماما گفت زود رفتی معلومه که الان نمیشه دید بچه رو ...برو دو هفته دیگه سونو برات مینویسم بعد دو هفته رفتم صدا قلبشو شنیدم....انقدر اون دوهفته عذاب کشیدم لاغر شدم بخاطر مزخرف گویی ی از خدا بیخبر...میخواست بچه سالممو کورتاژ کنه فقط بخاطر پول کلییی هم سرم منت گذاشت که من خارج نوبت کورتاژت میکنم...انقدر اذیت شدم دیگه نرفتم دکتر بجز موارد ضروری...حتی یکبار رفتم سونو چون لکه بینی داشتم سونو کرد گفت خانوم حامله نیستی دیگه بچت سقط شده 😯😯😞😞😭😭نزدیک بود از حال برم بعد دوباره رفتم سونو گفت نه بچه سالمه کدوم بیسوادی اینو گفته....الان دخترم ۱۳ ماهشه و هنوزم نخوابیده 🤭🤭خیالت تخت مطمئن مطمئنم که چرت گفته پس آزمایشتو بده و تو فکرش نرو بچه ت سالمه سالمه خیلی هم خوشگله...اینم بهت بگم من حس ششمم عاااالیه تو سایت معروفم حسم میگه هیچ مشکلی نداره بچت خیلی هم قشنگه ...این حرفو از من قبول کن و دیگه هم پیش اون دکتر بیشعور نرو 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
بعضی از دکترای از خدا بیخبر حرف مفت میزنن...از بارداری و مادرها واسه خودشون دکون باز کردن..اول که آز ...

میفهمم چی میگی عزیزم دعا میکنم بعد از این بارداری اروم و‌راحتی در انتظارت باشه

منم انقدر بتام رفت بالا که بهم گفتن احتمال داره دو قلو باشه و یک قلش خارج رحم خونریزی و لکه بینی هم داشتم  

داستانی شد برام 

هر هفته برام سونو مینوشتن

میفهمم چی میگی عزیزم دعا میکنم بعد از این بارداری اروم و‌راحتی در انتظارت باشه منم انقدر بتام رفت ب ...

ممنونم گلم منم واست دعا کردم هر چند ته دلم مطمئنم چیزی نیست...باور کن اگه باردار بشم دوباره حتی واسه قلبشم نمیرم...انقدر استرس بیخود میدن ...زمان قدیم ده تا بچه میوردن و راحتتر بودن از ما که کل بارداری رو تو مطب دکتریم و هزار و یک استرس میندازن به جونمون...من خیلی حساس بودم هم کل بارداریم ماجرا زود هم زایمانم...بعد بیا خبر خوشحالیتو به منم بده 😘😘😘😘😘😘😘😘

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘