2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا لعنتشون کنه چی کشیدی خواهر😥

خیلی زجر کشیدم خیلی همیشه حسرت دیدن صورت دخترم به دلم میمونه یه وقتایی که به مردن فکر می کنم اول میترسم ولی بعدش میگم بجاش میرم دختر نازمو میبینم این دنیا نشد براش لالایی بخونم میرم اونجا براش لالایی میخونم البته بعد از اینکه پسرمو سروسامون دادم 

ولی بازم خداروشکر خداروشکر خدا یه نی نی دیگه بهم داد حتما حکمتی بوده 

😭
شما تهرانی عزیزم دکتر خوب غرب تهران میشناسی من کجا برم کسی رو نمیشناسم تهران 😭

من نمیشناسم عزیزم ایران نیستم 

سرچ کن تو گوگل پیدا کن 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
الهی عزیزممم😭😭😭😭😭😭😭

ببین عزیزم اصلا نگران نباش منم همین حال الان تورو دلشتم و درکت میکنم ولی مطمن باش نی نی سالم میدونی دکتر من چی گفت 

اول گفت آزمایش بده که هم استرس نداشته باشی چون سمه خودش بعدشم گفت چون تو ایران تازه خودسون کیتای سلفری دارن و خارج نمیفرستن شده منبع درآند براشون از هر صدتا خانم باردار ۲۰تاشو ریسک میده تو غ بالگری به عمد که حداقل ض۱۰تاشون آزمایش بدن 

بعدشمگگفت من نمیگم صددرصد آزمایش بدی ولی مریضداشتم ریسکش يک به ده بوده زایمان کرده آزمایش هم نداده نی نی هم سالم بوده مریض هم داستم ریسک يک به نهصد بوده نرفته آزمایش زایمان کرده بچه مشکل داشته درکل منظورش این بود که به غربالگری اعتمادی نیست 

😭
ببین عزیزم اصلا نگران نباش منم همین حال الان تورو دلشتم و درکت میکنم ولی مطمن باش نی نی سالم میدونی ...

مرسی عزیزم از توضیحات

خدا فقط باید کمکم کنه من از اول بارداری بینهایت بارداری بدی داشتم بینهایتتتتتتتتت

بارداری ی حالت پنیک اتک برام پیش اورد نشد کنترلش کنم الان این استرسا فقط داره نابودم میکنه 

سه روزه فقط پیش خدا گریه میکنم از وقتی غربالگری رو دادم 

امیدوارم خدا بهم کمک کنه 

اصلا از بارداری از حس مادر شدن لذت نبردم

از اول بهم گفتن خارج رحمی دو هفته روز شب نداشتم

گفتن مولاری 

از اولش بتام یهو کشید بالا روز ۳۳ سیکل ۲۵۰۰ شد روزای افتضاحی رو گذروندم 

از اول بارداری روز و شبم یکی شد 

مرسی عزیزم از توضیحات خدا فقط باید کمکم کنه من از اول بارداری بینهایت بارداری بدی داشتم بینهایتتتتت ...

ببین عزیزم انشالله که نی نی سالم هستش بقیه چیا اصلامهم نیست زودی میگذره باور کن یه روز به حال الانت میخندی بذار من یکم برات تعريف کنم 

من خودم بعد از دخترم اصلا دیگه امیدی به بارداری و مادر شدن نداشتم میترسیدم دوباره دقیقه نود بجای اینکه یه نی نی سالم بدن دستم بچم دوباره خفه بشه منم مجبور بشم دوباره طبیعی زایمان کنم نی نی قشنگمو بدو دیدن بذارن توی یه کارتون بدن دستم حسرت بخورم این همه شیر دارم باید بدوشم بریز بیرون ولی طفلم حتی نتونسته یه قطره ازشون بخوره وخیلی چیای دیگه که اگه بگم اشکم دوباره در میاد ولی با اصرار بقیه دوباره اقدام کردم ایندفعه حالم سه برابر بدتر بود درحدی که جاریم میومد کارامو میکرد یا میبرتم حموم اصلا امید نداشتم بعدم جواب غربالگری بد شد و مجبور شدم آزمایش بدم بازم پول نداشتم که خدا خیر به مامانم بده کمکمون کرد یه ماه آخذ هم کلیه ام مشکل ساز شد خطر زایمان زود رس داشتم شبا تا صبح تز درد گریه می کردم چقدر پول آمپول پرولوتون دادم ساعت دو شب لکه میدیدم میرفتم درمونگاه آمپول میزدم موقع زایمانمم خیلی اذیت شدم 

ولی 

الآن که یادش میوفتم دلم برا اون دردا هم حتی تنگ میشه باور کن خدا اجر سختیمو خوب داد خیلی خوب انشالله تو هم اجر سختیتو درستو حسابی ازش میگیری خواهر گلم اصلا این روزارو به خودت سخت نگیر توکل کن فقط توکل اگه توکل کردی مطمئن باش خدا دیت خالیت نمیذاره اجر توکلتو میده توکل توکل توکل 

باشه؟ 🌼😘

😭
ببین عزیزم انشالله که نی نی سالم هستش بقیه چیا اصلامهم نیست زودی میگذره باور کن یه روز به حال الانت ...

مرسی عزیزم از حرفات واقعا ارومترم میکنه. خدا دلتو اروم و ارومتر کنه خواهر خوبم

من از وقتی اومدم تهران و ازدواج کردم تنها شدم خیلی تنها ماه اول استراحت مطلق شدم حتی کسی رو نداشتم کارامو انجام بده بعضی روزا گرسنگی میکشیدم حتی

دوازده روز لکه بینی و خونریزی داشتم منم 

ده بار رفتم اورژانس 

خسته ام خیلی بخدا 

الان ۷۰.۵ شدم

ریسک یک به ۲۰۷ یعنی در واقع حدود ۰/۵ درصد پس من ۹۹.۵ درصد باید سالم میبودم تو ذهنم 

خودمو اینجوری اروم میکردم تا امروز عصر دکتر  این حرفا رو بهم زد حتی گفت چرا ازمایش تیرویید ندادی بعد گفت تو که شاید بگی حالا که تهش سقطه اصلا ندم 

باز خودت میدونی میخوای نده چون باید سقط کنی 😭😭😭

مرسی عزیزم از حرفات واقعا ارومترم میکنه. خدا دلتو اروم و ارومتر کنه خواهر خوبم من از وقتی اومدم تهر ...

خواهش میکنم عزیزم الان فقط فکر نی نی باش من خودم متوسل شدم به آقام ابوالفضل و چله آل یاسین برداسشم تو هم بردار از همین امشب غریبی خیلی سخته ولی قولت میدم وقتی نی نی بغل بگیری تمام سختی ها و زجر و عذابت یادت میره حاضری حتی بخاطرش برگردی به گذشته بدترشم تحمل کنی قربونت برم دیگه اصلا ناراحت نباش نی نی گناه داره تو سعیتو بکن هرکاری از دستت برمیاد براش انجام بدی حداقل میدونی که تلاشتو کردی آفرین عزیزم برو وضو بگیر دو رکعت نماز بخون آل یاسین بخون آروم بشی 

😭