2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست
امینو رو میدم اما سه هفته دیگه است من تا اون موقع میمیرم 😭😭😭

این تاپیکت برقرار میمونه و بهمون خبرش رو میدی من مطمئنم صدرصد بدون تردید نی نیشما سلامته اینم بدون استرس از هر چیزی برای جنین مضرتر اینها دنبال پول هستن و چون پول از انسانیت براشون ارزشمندتره سه هفته قبل از انجام آزمایش به مادر استرسمیدن اگر ذره ای فهم و انسانیت و وجدان کاری داشتن میذاشتن اول تست بدین مطمئن بشن بعد بهتون بگن من از این موارد خیلی دیدم که در آخر حرفم درست بود اعداد ریسک شما بالا نیست پس آروم باش 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها ریسکم بالا نیست یعنی؟؟؟ پس چرا گفت ۹۶ درصد جوابت درسته توروخدا بهم بگید  من از ترسم اوم ...

عزیزم یه برنامه هست به اسم لک لک تو بازار هست میتونی دانلود کنی اونجا هم ماما هست هم متخصص فقط 24 ساعت باید صبر کنی تا تاییدت کنه 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
تو رو خدا یکی به من ی چیزی بگه اروم شممم من خیلی حالم بده تازه از مطب دکتر اومدم  اصلا جا خورد ...

عزیزم نگران نباش عدد ان تی من ۴.۴بود تیغه ی بینی هم دیده نشد آزمایشامم هر ۳تا ریسکش بالا بود دکتر بهم گفت این بچه صد در صد مشکل داره برو آمنیوسنتز بده ک فقط مجوز سقط بهت بدن آمنیوسنتزم سالم بود الانم بچم ۲ سال و ۳ ماهشه خداروشکر هیچ مشکلی هم نداره 

از نظر شما کنه؟ پس چرا بهم گفت ۹۶ درصد درسته و سندرمه

بخاطر پول فقط و فقط 

آروم باش عزیزم این استرس که از هر چیزی مضرتر برای جنین 

تست‌هایی که خواستن رو انجام بده اما بدون ریسکت بالا نیست 

بعد از انجام تست دکترت رو حتما تغییر بده 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
باشه عزیزم

نگران نباش دختر منم میگفتن تالاسمی ماژوره چون من کم خون بودم و شوهرم مینور بود منم حال شمارو داشتم واسه من گفته بودن صد در صد باید سقط بشه رفتیم آزمایش ژنتیک دادیم من آلفا بودم شوهرم بتا یعنی بچه ام سالم بود و من مینور نبودم

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
امینو رو میدم اما سه هفته دیگه است من تا اون موقع میمیرم 😭😭😭

حق داری

...ولی خوش حال باش در هر صورت جواب قطعی بهت میدن.انشاله بچت سالم میاد بغلت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
این تاپیکت برقرار میمونه و بهمون خبرش رو میدی من مطمئنم صدرصد بدون تردید نی نیشما سلامته اینم بدون ا ...

مرسی عزیزم از حرفات

خدا از دهنت بشنوه خدا بهم کمک کنه 

از چشام اشک نرفته هنوز که دو ساعته از مطب دکتر اومدم

من تهرانم بچه ها اما اینجا تنهام تازه دو ساله اومدم خانوادمم تهران نیستن میشه ی دکتر زنان خوب سمت غ ...

من پیش دکتر ملیحه کنعانی میرم مطبش یوسف آباده دکتر خیلی خوبیه من خیلی دوسش دارم و راضیم ازش