2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست
یعنی چی ۹۶ درصد درسته  ریسکه ۱ به ۲۰۷ یعنی از هر ۲۰۷ نفر ی نفر نه از هر صد نفر ۹۶ نفر 😭😭

خانمی اینو دقیقا کجای ازمایش نوشته من از خودمو نتونستم تشخیص بدم!! واسه من تریزومی ها رو همه رو low riskزده بود فقط ان تی دو میلیمتر بود که گفت ۳۴سالته و بالاست

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
خانمی اینو دقیقا کجای ازمایش نوشته من از خودمو نتونستم تشخیص بدم!! واسه من تریزومی ها رو همه رو low ...

مقدار ریسک ها رو برا من نوشته بود تریزومی ۱۳ و ۱۷ ریسک کم بود یک به سی هزار نوشته بود اما تریزومی ۲۱ بالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم به این دسته از جنین ها میگن طلایی  1سن مادر و پدر بالا باشه و امکان بارداری دوباره ...

سلام عزیزم 

خیلی ممنون بابت توضیحاتت

متاسفم که نی نی تون رو از دست دادین

خدا کوچولوتون رو حفظ کنه براتون❤

حتما آمینو بده عزیزم.خیالتو راحت کن

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
تو رو خدا یکی به من ی چیزی بگه اروم شممم من خیلی حالم بده تازه از مطب دکتر اومدم  اصلا جا خورد ...

عزیزم این ترس و استرس برای شما سمه..اول اینکه آرامشتو حفظ کن...مثبت فکر کن...دکتر شما خدا نیست که..توکل کن به خدا برو آمینو یا سل فری بده و با دعا و آرامش منتظر جوابش باش...هر چی خدا بخواد همون میشه..خودتو بسپر بهش..اون صلاحتو می دونه

دختر خالم خیلی ریسکش بالا تر از شما بود

رفتن امنیو سنتز

از ۴عصر تا۹شب تو مطب بودن

ما هی زنگ میزدیم که چیشد

خالم گفت وقتی دکتر گفت جنین سالمه همونجا توی مطب سجده شکر کردم

انشاالله این حال خوب نصیبت بشه گلم

تو رو خدا یکی به من ی چیزی بگه اروم شممم من خیلی حالم بده تازه از مطب دکتر اومدم  اصلا جا خورد ...

عزیز دلم من ریسکم تقریبا مثل سما بود برای فقط ۱ به ۲۶۰ بود جواب سل فری دیروز اومد که خداروشکر خوب بود.

دکترت رو عوض کن یا به یه پریناتولوژیست نشون بده

انقد خودت رو اذیت نکن چیزیش نیست سالمه سالمه