2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 166 پست

عزیزم منو شوهرم مشکل ژنتیکی داریم توهربارداری ریسکم ۱به۴خداروشکر ۲تا بارداریم بچه سالم بود الان تو واسه ریسک۱به۲۰۷میترسی؟؟؟بنظرمن الکیه وجنین سالمه ولی اگه میخوای خیالت راحت بشه سلفری بده 

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دکتر به من گفت سلفری میخوای چیکار بدردت نمیخوره تو باید امینو بشی کاملا پاسیتیو شدی😭😭

غلط کرده برو یه دکتر دیگه

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
Fbhcg 2.41 mom Papp 0.32 mom

تو نت خوندمpappa پایین تر از معمول هم از نشانه سندرومه.

از من باز خیلی بالاست خیلی میترسم اصلا تو نت از بالا بودنش چیزی ننوشته

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

بچه ها ریسکم بالا نیست یعنی؟؟؟ پس چرا گفت ۹۶ درصد جوابت درسته توروخدا بهم بگید 

من از ترسم اومدم اینجا عضو شدم اصن نمیدونم باید چیکار کنم پستمو ببینن اونایی که تجربه دارن نظر بدن 😭😭

ببین عزیزم منم ریسک غربالگری شد یک به هزار دکتر گفت انجام بدی بهتره منم انحام دادم البته سلفری چون ج ...

ببخشید جنین های طلایی یعنی چی؟

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
ببخشید جنین طلایی یعنی چی؟

سلام عزیزم به این دسته از جنین ها میگن طلایی 

1سن مادر و پدر بالا باشه و امکان بارداری دوباره براشون کم باشه 2مادر سقط مکرر داشته باشه3مادر بعد از گذشت چند سال باردار شده باشه ۴مامانایی که آی وی اف میکنن 

البته من چون یه نی نی ۹ماه موقع زایمان از دست دادم و بیمارستان به دروغ پرونمو ۳۵هفته بسته بود علت مرگ جنینمو زدن نامشخص در صورتی کوتاهی از بیمارستان بود دیر بستری کرد نی‌نی پی پی کرده بود تو کیسه آب دوباره بعداز ۲سال خدا در رحمتش بروم باز کرد و از زمان ازدواجم ۵سال گذشته بود دکترم خیلی حساس بود 

😭