2777
2789
عنوان

قانون جذب

113 بازدید | 22 پست

خانوما نظرتان راجب قانون جذب چیه کی داره انجام میده کیا تونستن بااین قانون بارداربشن؟؟؟؟؟؟ 

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ❤️❤️❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باهاش باردار نشدم ولی اعتقاد شدید دارم و خیلی چیزا باهاش بدست اوردم

😪من واسه جذب فرد میخواستم نامه بنویسم به کائنات نمیدونم اثری هست یانه اینجام همشون کمکی نمیکنن

به نظر من اصلا کار نمیکنه من چند بار فایل صوتی بعضی از افراد به اصطلاح اساتید این زمینه رو گوش دادم ولی متاسفانه منطقی که مطرح می کردن این بود که مثلا شما یه چیزایی رو می‌تونه با این روش بدست بیاری یه چیزایی رو نه و تحت یه شرایط خاصی. من فقط چیزی رو قبول دارم که تو بشه بطور ثابت ازش نتیجه یکسان گرفت 

بالاخره یه چیزی میشه... 

من اعتقادارم ولی دقیقن یادنگرفتمش یه برنامه بود همه قوانین جذبوتوش نوشته بود بهضیهاشوخوندم خیلی جالب بود یجاش نوشته بوداگه۲۰ثانیه به چیزیکه میخاین فکر کنین اتفاق میفته

درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...
😪من واسه جذب فرد میخواستم نامه بنویسم به کائنات نمیدونم اثری هست یانه اینجام همشون کمکی نمیکنن

دقیقا یه نفر درباره جذب یه فرد سوال پرسیده بود و اون استاد می‌گفت من اینجوری کار نمیکنه که اون بیاد سمتتون و.... خلاصه پیچوند

بالاخره یه چیزی میشه... 
دقیقا یه نفر درباره جذب یه فرد سوال پرسیده بود و اون استاد می‌گفت من اینجوری کار نمیکنه که اون بیاد ...

اها😐ولی من نمیخوام فرد خاصی رو جذب کنم!ی فرد ذهنی رو میگم ک خصوصیاتشو بنویسم بگم این مدلی و اینا!!

من اعتقادارم ولی دقیقن یادنگرفتمش یه برنامه بود همه قوانین جذبوتوش نوشته بود بهضیهاشوخوندم خیلی جالب ...

واقعا؟ فکر کن فقط اگه هر کس با بیست ثانیه فکر میتونین به همه چی برسه,خود همین اساتید محترمشون وقت برا آموزش من و شما میزاشتن ؟ نمی‌دونم والا شما امتحان کن بالاخره بی ضرره مباحث رو بخون ان شالا جواب میده 

بالاخره یه چیزی میشه... 
شما واسه چ چیزایی انجام دادیو چطور انجام دادی😔؟ینی شکرگزاری و اینا ک مینویسن؟

عزیزدلم خیلی مهمه که چیزیو که میخوای باور کنی باور کنی بهش میرسی و تصور کن داریش وقتی داری چقدر خوشحال میشی؟ همین حس خوشحالی جذبش میکنه اگه به این فکر کنی که نمیشه تو رو دور میکنه از هدفت کتاب چهار اثر رو حتماااا بخون من چندتا چیز تو این کتاب خوندم که بکار گیریش تو زندگیم اثر گذاشته... من واسه جذب ثروت اثر کرده برام شاید باورت نشه اما پولی که خرج میکنم تا شب همون روز چند برابرش بهم برمیگرده 

عزیزدلم خیلی مهمه که چیزیو که میخوای باور کنی باور کنی بهش میرسی و تصور کن داریش وقتی داری چقدر خوشح ...

خوشبحالتون واقعا!من ن اعتماد ب نفس دارم ن ازخودم ب اندازه کافی راضیم ی عالمه سابلمینال سیو دارم فقط میدونمم نمیتونم همشو گوش کنم !!تمرینای قانون جذبم دارم ولی سختن

من خیلی علاقه دارم کسیو جذب کنم😅کاش میشد واقعا ایندفه موفق بشم

اخه شنیدم باید نامه بنویسی امروز نامه نوشتم

خوشبحالتون واقعا!من ن اعتماد ب نفس دارم ن ازخودم ب اندازه کافی راضیم ی عالمه سابلمینال سیو دارم فقط ...

اگه میخوای واسه جذب کسی باشه اعتماد به نفستو ببر بالا بعد تو گوشیت یجایی که دائم به چشت بخوره مشخصات کسیو که میخوای بنویس... کلید این اعتماد به نفسته بنظرم 

اگه میخوای واسه جذب کسی باشه اعتماد به نفستو ببر بالا بعد تو گوشیت یجایی که دائم به چشت بخوره مشخصات ...

🙄یکی گف با سابلمینال ببرمش بالا اعتماد بنفسمو بنظرت اثر داره اگ داره چند وقت اثر داره؟

ببین من یکم غرور دارم نمیدونم ربطی ب اعتماد ب نفس داره یا نه😐بلد نیستم اعتماد بنفسمو ببرم بالا تمرینای قانون جذبم واسه اعتماد ب نفس دشوارا😐