2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
🙄یکی گف با سابلمینال ببرمش بالا اعتماد بنفسمو بنظرت اثر داره اگ داره چند وقت اثر داره؟ ببین من یکم ...

آره عزیزم اونم اثر داره واقعا... زمان خاصی نداره به ناخودآگاهت بستگی داره هم اونارو گوش کن هم رو خودت کار کن مثلا دلیل نداشتن اعتماد به نفست چیه؟ سعی کن اونو درست کنی منم اعتماد به نفسم پایینه و فک میکنم اگه بینیم عمل کنم مثلا اعتماد به نفسم میره بالا اونو برطرف کنی خیلی اثر داره چون من پوستم جوش میزد اعتماد به نفسم اومده بود پایین الان که خوب شده خیلیییی بهتر شدم....

واقعا؟ فکر کن فقط اگه هر کس با بیست ثانیه فکر میتونین به همه چی برسه,خود همین اساتید محترمشون وقت بر ...

بله... میگفت شایدگفتنش راحت باشه اما بایدتمرکزداشته باشی تا بتونی ۲۰دقیقه فقط به یه چیزفکرکنی...واسه متمرکزشدنم چندتاتمرین نوشته بود وخیلیجالب بودن...

درکی عمیق؛میان باورهایی سطحی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی ازتمرینا این بودکه روی برگa4یدونه نقطه سیاه به ارتفاع یه سانتی متربکشی وبرگه روروی دیواربچسبونید خودتون ۱مترودورتراز دیواربشینید بایدطوری روبروش قراربگیرین که نقطه سیاه دقیقن روبروی پیشونیتون قراربگیره بعدچشماتونو ببندین چندتا نفس عمیق بکشین وچشاتونوبازکنین وبلافاصله به نقطه سیاه خیره بشین بعداروم اروم بصورت دورانی دور نقطه سیاهو نگا کن کنین همزمان که اینکارارو میکنین فقط باید به نقطه سیاه فکرکنین واگ مغزتون منحرف شد تمرینو ازاول شروع کنید

یکی ازتمرینا این بودکه روی برگa4یدونه نقطه سیاه به ارتفاع یه سانتی متربکشی وبرگه روروی دیواربچسبونید ...

واا اینا چیه!!؟؟؟ 

صحت یا دروغ اینارونمیدونم

قانون جذب (شکرگذاری )

فقط میگه سعی کن نعمت هایی داری رو بیشتر ببینی تا احساس خوبی داشته باشی کم کم این شکرگذاری هات باعث میشن انرژی مثبت ب کاءنات بدی اونام آرزوهات برآورده میکنن

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ❤️❤️❤️❤️❤️
بنظرم واقعا خیلی اثر داره واسه منکه فوق العاده عمل میکنه😍

شما بارداری؟؟؟ 

لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ❤️❤️❤️❤️❤️
واا اینا چیه!!؟؟؟  صحت یا دروغ اینارونمیدونم قانون جذب (شکرگذاری ) فقط میگه سعی کن نعمت هایی ...

شمابرو برنامه <کائنات راتسخیر کن(قوانین جذب)>رو دانلود کن بخون متوجه میشی...من چیزیکه خوندموگفتم