2777
2789
عنوان

عمل چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست
عه به نظرم باپزشک یه مشورتی بکن

ممنون عزیزم چشم

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
چند تیر؟ 😍

من ۱۵ تیزر ۷۷ هستم عزیزم

ولی چه فایده وقتی از سنم بیشتر زجر و رنج کشیدم 😔

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو نشنیده بودم

آهان 

حالا من خیلی شنیده بودم

من ۱۵ تیزر ۷۷ هستم عزیزم ولی چه فایده وقتی از سنم بیشتر زجر و رنج کشیدم 😔

منم27تیر77😍 زجر چرا عزیزم؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
منم27تیر77😍 زجر چرا عزیزم؟ 💎

عزیزم 

من از سال ۹۷ تا الان بیماری گرفتم و خوب نمیشه 

افتضاح هست نمیگم چی چون فک و فامیلهاهستند ولی تمامی زندگیم برعکس شد کابوس 😔

عزیزم  من از سال ۹۷ تا الان بیماری گرفتم و خوب نمیشه  افتضاح هست نمیگم چی چون فک و فامیل ...

عزیزم اگه دوست داری بیا خصوصی باهم حرف بزنیم منم4ساله با یه بیماری دست وپنجه نرم میکنم ک هیچ دکتری نمیتونه درمونش کنه💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
وای دوسال چقدر زیاد  پس هنوز تغییرینکرده آخه چرا  مال من هرسال در حال زیاد شدنه😫

دوست منم همین مشکلو داره بیچاره چهار ساله منتظره🤦🏻‍♀️

با دکترت درمورد عمل صحبت نکردی؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
دوست منم همین مشکلو داره بیچاره چهار ساله منتظره🤦🏻‍♀️ با دکترت درمورد عمل صحبت نکردی؟

نه من اصلا دکتر ندارم که هر سری یه دکتری میرم

نه من اصلا دکتر ندارم که هر سری یه دکتری میرم

اشتباهت همینه دیگه ی دکتر ثابت باید داشته باشی من از ۶ سالگی عینک زدم تا همین ۶ ماه پیش ک عمل کردم دکترم ی نفر بود اینجوری خیلی بهتره

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اشتباهت همینه دیگه ی دکتر ثابت باید داشته باشی من از ۶ سالگی عینک زدم تا همین ۶ ماه پیش ک عمل کردم د ...

آهان نمیدونستم ممون عزیزم 

عزیزمحالااگر شما یه موقع دکتر رفتید بعد بپرسید برام ثابت نشه میشه 

البته اینم بگم من تازگی ها بنا به دلایلی خیلی گریه میکنم 

آهان نمیدونستم ممون عزیزم  عزیزمحالااگر شما یه موقع دکتر رفتید بعد بپرسید برام ثابت نشه میشه&n ...

نه عزیزم نمیشه دوستم چهارساله منتظره چشمش ثابت بشه تا ثابت نشه عمل نمیکنن

نه عزیزم نمیشه دوستم چهارساله منتظره چشمش ثابت بشه تا ثابت نشه عمل نمیکنن

وای چقدر بد 😫ممنون‌عزیزم