2777
2789
عنوان

عمل چشم

136 بازدید | 28 پست

من نمیدونم اصلا چه علمایی اومده و چه جوری هست 

من از سال اول دبیرستان چشام شروه کرد به ضعیف شدن 

الان که ۲۱ سالمه سه ماه دیگه میشه ۲۲ سال هرسال داره چشام ضعیف تر میشه مخصوصا دیگه این یه سال و خورده ای کخ بیمار شدم 

آیا باید ثابت بشه عمل کنم آخه الان چشام هر کدوم ۵ ضعیف هست سال ۹۶ بود ۳.۵ الان شده ۵ چیکار کنم 

چه نوع عملی باید بکنم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
لیزیک

آخه میگه باید ثابت بشه من هرسال درحال تغییر هست میشه عمل کنم یا نه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکرکنم بایدحدودیک سال نمره ی چشم ثابت باشه

خوب آخه ثابت نمیشه چیکار کنم آخه وقتی نمیشه 😫

شماره چشم باید دوسال ثابت باشه

من س بود شماره چشمام پی ار کی کردم بیمارستان فوق تخصصی چشم نور

فوق العاده راضیم👌🏻

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
آخه میگه باید ثابت بشه من هرسال درحال تغییر هست میشه عمل کنم یا نه

اینو نشنیده بودم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نه لازک خیلی بهتره .کلنیک نور هم انجام بده تهران .دکترای با تجربه ای داره .کاش بزاری یه سال دیگم بگذ ...

لازم چیه دیگه چرا یه سال دیگه 

میتونم بزارم یه سال دیگه یا دوسال دیگه 

ولی اصلا مال من ثابت نمیشه و نمی مونه 

شماره چشم باید دوسال ثابت باشه من س بود شماره چشمام پی ار کی کردم بیمارستان فوق تخصصی چشم نور فوق ...

وای دوسال چقدر زیاد 

پس هنوز تغییرینکرده آخه چرا 

مال من هرسال در حال زیاد شدنه😫

اسی تیرماهی هستی؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اسی تیرماهی هستی؟ 💎

اره عزیزدلم 

اره عزیزدلم 

چند تیر؟ 😍

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️