2777
2789
عنوان

قیمت جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست

بابا بین ۲۰-۳۰ مبلا و میز ناهار خوری... ۱۰ فرش ماشینی بخر... ۱۰ ت تخت اینا... ۱۰ تومنم ریزه میزه ها و ۱۰ تومنم برقی کوچیکا... چی موند دیگه؟

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم یخچال و تلوزیون و لباسشویی باید بگیره ، قیمت کردیم مجموعا شده حدود بیست و سه چهار تومن . من ...

بابا بخدا میشه اینجوری درش اورد جهازو... 

طرف ما پسر هیچی نمیخره

خیلی دوست دارم برم بانه اما کسی نیست که باهاش برم

برقیاتو شوهرت خریده اخه چیزی نمونده دیگه... تورو خدا غصه نخور وسایل معمولی ببر... مگه بردیم چ گلی ب سرمون زدن؟

خیلی دوست دارم برم بانه اما کسی نیست که باهاش برم

اهان چون بگم خیلی پایینه قیمتاش الان وسایلمو ک گرفتم نزدیک سه ساله دارم استفاده میکنم بعد منم دختر عمه هامو دختر عموم رفتن از بانه گرفتن من خودم هر سال تابستون میرم پارسال گوشی گرفتم یکو نیم با شهرمون فرق داشت

بابا بخدا میشه اینجوری درش اورد جهازو...  طرف ما پسر هیچی نمیخره

من و شوهرم با هم توافق کردیم گفتیم زندگی خودمونه هر چی میتونیم خودمون بخریم و خرج گردن خانواده ها نندازیم . الکی هم تو این اوضاع اقتصادی خودمون و خانواده ها رو زیر بار قسط نتدازیم . اینایی که میگن ۲۰۰ میلیون جهیزیه خریدیم باید حال خانواده هاشونو پرسید که با قسط چه میکنن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
به نظره من كسي كه نداره نميگيره من تك دختربودم دادن بهترينشو

مبارکت باشه عزیزم . 

مسئله اینه که خیلیا ندارن و کلی بخاطر تجملات بیخود زیر بار قرض و قسط میندازن خانواده ها رو

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
برقی ها بیشتر نمیشن؟🤔

نه بابا... چرخ گوشت هول و هوش ۲ تومنه... غذا ساز ۱ تومن... چرخ خیاطی ۲ و اتو ۶۰۰_۷۰۰... این ۵ تومن... ۵ تومنم بقیش... ابمیوه گیری_ مخلوط کن_اسیاب_ پلوپز_ دیگه چی؟