2777
2789
عنوان

قیمت جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بابا ندارم ولی خودم در امد دارم صد تومن وام میخوام بگیرم بخرم بیشتر هم نمیتونم خدا کنه برسونم

خب عزیزم با 100 تومن که راحت میتونی ما بقیش رو بخری اگه بخوای اضافه هم میاد

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

برای خرید جهیزیه لطفا وسایل لازم و کاربردی رو بخر 

دیدی ۲ دست ظرف دم دستی می خرن و ۳ دست هم پذیرایی از جنسای مختلف ، اینکارو نکن یه دست مثلا دم دست بخر و یه سری برای مهمونی ، اونم نه اینکه بری از این  صد و خرده تکه بخری که توش چیزای بی استفاده داره 

بشین لیست درست بنویس و بعد برو خرید 

پیشاپیش هم مبارکه 

شلام بچه ها خوبه شماها حداقل چندتیکه رو دامادمیگیره شهرما کل جهاز باعروسه اونم چه جهازی تا کابینت پر ...

کدوم شهری؟!

شهر ما 5 تیکه بزرگ ها با مرده بعضی ها شیربها هم میگیرن

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
من نمیتونم انقدر😢

خب خوبه رو به بالا باید۱۵۰میلیون بخری لیستم از گوگل دربیار

ولی خوبه رو به پایین با۷۰میتونی

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....

شوهر منم یخچال و تلوزیون و لباسشویی باید بگیره ، قیمت کردیم مجموعا شده حدود بیست و سه چهار تومن . منم مجموع چیزایی که باید بگیرم و گرفتم حدود ۳۵ میشه تقریبا . البته ما دنبال مارک و این حرفا نبودیم جفتمون ، چیز اضافه و غیر لازمم نمیخرم

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من رفسنجانم اوه اینجاعروس باید ظرف ازهمه چی ده دست داشنه باشه وسایل برقی هم تا اسپرسوسازو چیزهی بیخود هم باید بگیره دیگه چیزی نگم براتون که ازجون ادمیزادتاشیرمرغ بایدداشته باشه