2777
2789
عنوان

قیمت جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 54 پست
من و شوهرم با هم توافق کردیم گفتیم زندگی خودمونه هر چی میتونیم خودمون بخریم و خرج گردن خانواده ها نن ...

اره والا مگه جنگه؟ خیلیاشم بدرد نمیخوره... من یه دوستی داشتم کلی جهاز اورده بود بعد خانه داریش صفر بود از بس ناز پرورده بود.... ادم نباید خودشو اذیت کنه... درسته ادم دوس داره بهترینارو بخره ولی پدر مادر چ گناهی دارن اخه؟

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه برقیا به غیر از تلویزیون

اره دیگه همین قدر میشه من الان یخچال شوهرم خرید شد ۲۵با ظرفشویی و لباسشویی و بقیه برقی ها حساب کنی همون حدودا میشه کلا خیلی همه چی گرونه

چقدر شما خوب حساب کتاب میکنید پسندیدم 😊😊😊

عزیزم غصشو نخور اصلا.... خودتم اذیت نکن... من جهاز بردم چی شد؟ جهازمو فروخت بی شرف... الان طلاقمم نمیده موندم وسط جهندم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
مرسي ولي جهيزيه رو اخه چطورميشه خريدپسر؟الانم كمه كمش 80ميگيره

ما ریز به ریز جنسا رو قیمت کردیم همین قدر شده ، من بعضیاشم خریدم بعضیای دیگه رو هم بعد ماه رمضون با شوهرم میریم میخریم . ما هر دو طرف با هم راه اومدیم و به خانواده ها خیلی اجازه ی دخالت ندادیم . چه در مورد جهیزیه چه خرید طلا و مراسما و... نه از کسی توقعی داریم نه اجازه میدیم تو کارامون دخالت کنن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
ما ریز به ریز جنسا رو قیمت کردیم همین قدر شده ، من بعضیاشم خریدم بعضیای دیگه رو هم بعد ماه رمضون با ...

آفرین عزیزم بهترین کارو کردید معلومه خیلی با سلیقه خریدید و با دقت