2777
2789
عنوان

اجبار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 97 پست

خیلی با خانواده شوهرت قاطی نشو گلم .نذار از زندگیت سردربیارن کجامیری و چی میخوری و چی میپوشی و ....اما جلوشون سعی کن بهتربپوشی.اگه نزدیک بهشون زندگی نمیکنی میتونی کاملا مستقل رفتار کنی.سعی کن با رفتارخوب خودتو تو دلشون جاکنی و خجالتشو بدی .آدمایی که جانماز آب میکشن ارتباط باهاشون واقعا سخته ولی اهمیت نده زندگی خودتو کن .اما بی احترامی هم نکن اصلا بحث نکن باهاشون.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا انقد اهل پز هستن تا اومدن خونه زندکی بابامو دیدن خانوادش نگفتن این دختره کیه چیه قبلش چون دوست ...

گلم ارتباطت رو با خانواده همسرت به حداقل ممکن برسون تا کمتر اذیت شید،چون رفتار و عقاید اونها عوض نمیشه،لزومی هم نداره شما نوع پوششت رو با نظرات اونها تنظیم کنی.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
بخدا من شوهرم رو کشتم تا نماز خون شد

نمیفهمم این ادمارو .ولش کن یه جور با سیاست جواب خنثی بده طولانی باهاش حرف نزن .حرفو کش نده هیچ راهی نداره به مرور خودش دست بر میداره.خداروشکر که همسرت همراهته عزیزم .ادما ممکنه به مرور زمان هزار جور تغییر کنن هم اعتقادات هم ظاهر ایشاله هر چی به صلاحته پیش بیاد و زندگی خوبی داشته باشی گلم  

خیلی با خانواده شوهرت قاطی نشو گلم .نذار از زندگیت سردربیارن کجامیری و چی میخوری و چی میپوشی و ....ا ...

ریحوونی جون

من هرکاری بگی کردم

گوش کردم جلوشون ولی خب به چیزی درمیارن متاسفانه همیشه

توخونشون شاوار زاپ دار پوشیده بودم مادرشوهرم گفت سگ دنبالت کرده انقد پاره پوره ای 

قهر کردم

مدتها نرفتم

شوهرم جواب داده با احترام با ارامش با دادو بیداد با دعوا با قهرو اخم 

هرکاری بگی کردیم

بخدا دلم میخاد عروسی نگیرم اصلا

مث فیلم هروس جنگی میشه اخر میدونم فامیلامون دعواشون میشه

شماراجعبه ذات حرف زدی منم راجعبه همون جوابتودادم نگو تا نشنوی

ببخشید لطفا دعوا نکنین

من دلم گرفته ک ساعت شیش صبح تاپیک چیکار کنم زدم

اگر باعقایذ ما مخالفین خواهشن سکوت کنین

شماراجعبه ذات حرف زدی منم راجعبه همون جوابتودادم نگو تا نشنوی

چی می گی دیوونه درگیریا من گفتم ذاتا حرف گوش کن و صلح طلبن بعضیا ذاتا جسورا تو رد دادی دیگه اینقد حجاب داری موفق باشی   با اون تیکه کلام داهاتیت نگو تا نشنوی اصلا نمیفهمی چی میگن ملت استارتر گفت من حجابم نرماله اومدی از زندگی و بدحجابی حرف میزنی در ضمن شوهرای ادمایی مثل تو خیلی هیز تر از بقین ادمایی ک زناشون نرمالن اصلا ندیدم ب کسی نظر داشته باشن ی دقت کن ب شوهرت   

ببخشید لطفا دعوا نکنین من دلم گرفته ک ساعت شیش صبح تاپیک چیکار کنم زدم اگر باعقایذ ما مخالفین خواه ...

وای استارتر عقدی هنوز؟ فکر کردم بعد ازدواج به مشکل خوردی خیلی زوده الان گلم. حتما قضیه رو جدی تر بگیر ایشاله اوضاع خوب بشه گناه داری انقدر حرص بخوری از الان

چی می گی دیوونه درگیریا من گفتم ذاتا حرف گوش کن و صلح طلبن بعضیا ذاتا جسورا تو رد دادی دیگه اینقد حج ...

عزیزم استارتره بیچاره هی میگه حالم بده دعوا نکنین گناه داره خوب .کوتاه بیاین دیگه

نمیفهمم این ادمارو .ولش کن یه جور با سیاست جواب خنثی بده طولانی باهاش حرف نزن .حرفو کش نده هیچ راهی ...

بعید میدونم دست برداره

میکه تو خوبشو خانوم شو😒هرکاری بخای بذات میکنیم

گفتم مادرجون من هرچی خواستم همسرم فراهم کرده توقعی ازکسی ندارم

دستتون دردنکنه

یه روز لاک

یه روز ارایش

یه روز مو

لباس مانتو به پسر هفده ساله میگفت جراصندلی بغل این نشستی 

هرمناسبتیم تاامروز بوده کتابای حدیث دادن بهم

ریحوونی جون من هرکاری بگی کردم گوش کردم جلوشون ولی خب به چیزی درمیارن متاسفانه همیشه توخونشون شاو ...

یعنی درون حد بستن چیزایی ک داری از لباسات و  پوششت میگی مثل منه و نرمال نمیدونم اونا چجورین ک ب اینام گیر میدن

عزیزم من فک میکنم شوهرت احترام گذاشته نخواسته جواب مادرشو بده

مادرشوهرت هم اینو برداشت کرده که آره پسرم راضی نیست ولی روش نمیشه به زنش حرفی بزنه

و یک مطلب اینکه نماز خوندن با لاک و ناخن مصنوعی صحیح نیست گلم

شما که زحمت میکشی نمازتو میخونی خب درست عمل کن 

بعید میدونم دست برداره میکه تو خوبشو خانوم شو😒هرکاری بخای بذات میکنیم گفتم مادرجون من هرچی خواستم ...

اخی عزیزم میدونم سخته ولی خداروشکر با همسرت خوبین و چاره ای ندارین باید مدارا کنین