2777
2789
عنوان

اجبار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 97 پست
لب دریا بلوز شلوار تنم بود وکلاه ولی شلوارم گشااااد بود بلوزمم شومیز خیلیم خلوت بود

مهم پوشیده بودنه که شما بنظرم پوشیده بودی.ببین بعضیا مثلا بجای مانتو کت میپوشن ولی اصلا جلف نیس چون مثلا لاغر اندامن ولی میبینی یه آدم تپل تو یه مانتو حتی بلند اگه کمی تنگ باشه بیحجاب بنظرمیاد.جوری رفتار کن نه سیخ بسوزه نه کباب.بنظرمن احترامشونو نگه دار خیلی کل کل نکن باهاشون بگو چشم بیشتر رعایت میکنم ممنون که تذکر دادین سعی کن جلوشون یکم بهتر بپوشی بعد کم کم اونجور که دوسداری بپوش.ببین کم کم .اونا وقتی ادبتو ببینن باور کن به چشمشون نمیاد حجابت.ولی وقتی یکه بدو کنی حتی ریزترین رفتار و حرکاتت براشون بزرگ میشه.یه خانوم باید باسیاست باشه گلم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سری کوتا نیا ب نظرم 

بخدا اینستا دوتا پیج دارم

به پیج مخصوص اونا

به پیج مخصوص فامیلای خودمو دوستام

خستم کردن انقد ایراد گرفتن

ناخون کاشته بودم میگفت ابروی شوهرتو بردی ما توفامیل این چیزارو نداریم فرداش خواهرشوهرم رفت کاشت😐 اصلا هرکاری میکنم اذیتم میکنن 

روضه داشتن مامانم اینا ب احترامشون اومدن خونشون وقتی رفتن شاکی بودن میگفتن چرا با این وضع اومدن روضه خونه ما

اونبار شوهرم قهر کرد گفت عزت و احترام گذاشته ک مراسمتونو شرکت کردن و هرکاری میکنیم یه چیزی درمیارن

یه استوری خواهرم گذاشته بود وسط خونه بابام اینا بودیم داشتیم قلیون میکشیدیم البته من اهلش نیستم بقیه

نمیدونم کدومشون به کدومشون اینو دیده بود خبررشانی و کادرشوهرم کفت شما همتون کافریذ ادم زنو مرد قاطی نمیشینه قلیون بکشه و فلان کنه....به خودم هیچ به خانوادمم میکنن بی احترامی هرکاریم کردم تاامروز فایده نداشته همش دعوا میکنن باهامون

توکه میبینی همسرت اذیت میشه  پس چرا سرجنگ رو شروع کردی و نمیخای تمومش کنی وقتی خانوادش دوست دار ...

عزیزم منم بعد ازدواج یکم جمع و جور تر میگردم ولی کلا اخه پسرا چرا میرن خواستگاری یه دختری که به خونوادشون نمیخوره برای همه مشکل درست میکنن .استارتره بنده خدا از اول اینجور بوده حجابش عوض میگه نشده .پسری که انتخاب کرده باید پای انتخابش وایسه دیگه اگرم حرفی هست خودش بگه به همسرش خیلی زشته مادرش بگه 

مهم پوشیده بودنه که شما بنظرم پوشیده بودی.ببین بعضیا مثلا بجای مانتو کت میپوشن ولی اصلا جلف نیس چون ...

اخه شعور نذارن

وقتی ندارن نمیتونم هصم کنم ک جواب ندم گاهی اوقات

بخدا بار ها سفربوذیم اصلا ایست نداذن برای نماز 

هیچکدومشون نمازخون نیستن

اونوقت حجاباشون الکیه

من ک میرفتم پایین ازماشین نماز بخونم میگفت این لاکا رو دستت و این چسبا و ناخونا رو دستت هیچکذوم درست نیست نمازت

سرنماز میرفتم موهامو میومد میکرد تو 

خواستم بگم لا دختراتم اینکارو کردی ک بکی ز یکی خرابترت فقط ظاهر معنوی دارن

بعضیا ذاتا مثل تو فک میکنن بعضیام نه    

اره چون بخاطریه حجاب زندگیمواز هم نمیپاشم ونمیام اینجابعدش هی تاپیک بزنم شوهرم خیانت کرده ای داد به فریادم برسین خب از اول بااونیکه توطبقه خودتونه ازدواج کنین تااین مشکل پیش نیاد الان میگین بی حجابی خوبه ولی تاشوهرتون توخیابون قدم بزنه ناخاسته چشمش به همین زنابیوفته میایین اینجاناله میکنین میگین شوهرم به فلانی نگاه کرد یعنی بهش نظرداره خب همون اول جلوشوبگیرین تابه اینجاهانکشه اگه شماذاتا فک میکنی که حجاب چیز غلطی این از ذات شماست نه همه

توکه میبینی همسرت اذیت میشه  پس چرا سرجنگ رو شروع کردی و نمیخای تمومش کنی وقتی خانوادش دوست دار ...

عزیزم شوهرم مشکلی نداره اصلاااااا برعکس خودشم تفکراتش مث منه خیلییی شبیه منه و اصلا ناراضی نیست 

خانوادش خوششون نمیاد

منم از اول همین بودم

روزی ک اومدن خواستگار ی چششون به خونه زندگی بابام خورد حجاب منو ندیدن

خب چشاشونو باز میکردن

من نمیتونم دورو باشم همینم

اخه شعور نذارن وقتی ندارن نمیتونم هصم کنم ک جواب ندم گاهی اوقات بخدا بار ها سفربوذیم اصلا ایست ندا ...

شوهره یکی از دوستای من سره بچه ۹ سالش مغنعه میکنه فقط رو حجابه بدبخت حساسه بچرو انقدر اذیت میکنه ولی نماز و اینا رو اصلا رعایت نمیکنه مادر و پدرشم اهله نماز و اینا نیستن فقط رد حجاب بچه حساسه .من اصلا حضم نمیکنم این ادمارو واقعا .اطرافیان رو از همه چی زده میکنن 

اره چون بخاطریه حجاب زندگیمواز هم نمیپاشم ونمیام اینجابعدش هی تاپیک بزنم شوهرم خیانت کرده ای داد به ...

هرکی حجاب نداره هرزه اس؟

سه ساله عقدم یکسال دوست بودیم نگاه چپ نه خودم به کسی کردم ن شوهرم

اونی ک شوهرش مشکل داره یا زنش ربطی به حجاب بقیه نداره

اره چون بخاطریه حجاب زندگیمواز هم نمیپاشم ونمیام اینجابعدش هی تاپیک بزنم شوهرم خیانت کرده ای داد به ...

ببین مودب باش پس قطعا اینقد بدلی شوهرت از هموناس ک چشش دنبال مردمه چ معلوم شاید شوهرت هر کاری میکنه تو نمیفهمی اونا زرنگن میفهمن تو ب حجابت برس ببینیم تا کجا نگهش میداری در ضمن زندگی ک ب خاطر حجاب ب خاد پابرجا بمونه و با ی حجاب از هم بپاشه ب درد لایه جرز دیوار میخوره البته منظورم تو بودی ن روژان

هرکی حجاب نداره هرزه اس؟ سه ساله عقدم یکسال دوست بودیم نگاه چپ نه خودم به کسی کردم ن شوهرم اونی ک ...

حجاب که بد باشه چشم ناخوداگاه میچرخه ربطی به این نداره که شماهرزه ای من گفتم حواست به زندگیت باشه سراین چیزاازهم نپاشه وقتی خانوادش اونطوری دوست دارن خب اونجارفتنی رعایت کن سعی کن دیربه دیربری توکه هرروزاونجانیستی بخای جواب پس بدی بهشون

عزیزم منم بعد ازدواج یکم جمع و جور تر میگردم ولی کلا اخه پسرا چرا میرن خواستگاری یه دختری که به خونو ...

بخدا انقد اهل پز هستن تا اومدن خونه زندکی بابامو دیدن خانوادش نگفتن این دختره کیه چیه

قبلش چون دوست بودیم شوهرم بزور راضیشون کرد

ولی تا اومدن همش دنبال سریع تموم کردن بودن

خب همون روز میدیدن من چجوری دارم میام میرم

کوربودن؟