2777
2789
عنوان

اجبار نیست

573 بازدید | 97 پست

خانوما مادرشوهرم با من خیلی تختلاف نظر روی خجاب داریم

شوهرم دوست بودیم باهم و خداروشکر از روز اول تاامروز یکبارم مشکل نداشته با حجاب من

مادرشوهرم امروز زنگ زد کلی بهم حرفای بدجور‌زد بخاطر حجابم

گفت مافکرشم نمیکردیم عروسمون این شکلی باشه پسرم ازت راضی نیست گفتم خودش تاحالا اینو نگفته

گفت مظلومه ک نمیگه اگرنه راضی نبست

گفتم دارین سر چیزی ک وجپد نداره بین ما بحث میندازین

اگر بود میگفت

گریه میکرد میگفت نه راضی نیست ما میدونیم بخاطر اینکه دعواتون نشه هیچی نمیگه

شوهرم ک فهمید گفت ولش کن ناراحت بوده یه چیزی گفته باهاشون خرف میزنم

ولی خیلی سنگین تموم شده برام

میخاس بزور برام مشکل ایجاد کنه وقتی نداره چی میگن هی

خیلی قاطی کردم واقعا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو چشمی اونا ابرو..شوهرت بخاطر ابرو چشمو کور نمیکنه.. خیالت راحت علکی با غر زدن زندگیو تلخ نکن به کام شوهرت و خودت مهربونم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
جالبه رو دوست دختر داشتن و دخترباز پسرش حساس نبوده حالا رو حجاب زن پسرش حساس شده☹️

دقیقا

توقع داشته  با حوزه علمیه دوست بشه

همش از بیکاری و راحتی زیاد خیاله

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست 
مگه قبل خواستگاری حجابت همین نبود؟ دیدن و پسندیدن و اومدن خواستگاری دیگه . فقط عزیزم عنوانت یعنی چی ...

میکم اجبار نیست چرا محبورم میکنن...

چرا دقیقا روز خواستگاری خود خودم بودم

به شوهرم گفتم اگر میخوان نپسندن بزار از اول نپسندن الان بحور باشم بعدا یجوری دگ میگن خود واقعیش نبود

حتما ربط داره ک امروز یکساعت پشت تلفن اصرار داشت ک شوهرم ناراضیع درصورتی ک خودش ناراضی بود

من اینجور مواقع یه لبخند میزنم و جواب نمیدم اما وقتی ببینم دارن از درباره کسی نظر میدن میگم هرکسی ی جوره و بهتره قضاوت نکنیم اینجوری میخوام بفهمونم ک منم قضاوت نکنن و دربارم نظر ندن

بد مکن از گردش دوران بترس💎🌸

بنظرم اصلا بی احترامی نکن بزار شوهرت جوابشون بده منم ب شوهرم گفتم بخاطر تو وبزرگ تریشون احترام میزارم ولی توباید پشتم باشی جبران کنی مادرش بهم گفت ابروتو تتو کن شوهرم گفت دوس نداره تتو کنه چیکار ب فلانی داری تو

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
من اینجور مواقع یه لبخند میزنم و جواب نمیدم اما وقتی ببینم دارن از درباره کسی نظر میدن میگم هرکسی ی ...

تاحالا هزار بار گفتن منم هردفعه به جواب معمولی داذم یا عیچی نگفتم ولی امروز ک زنگ زد واقعا اعصابم بهم ذیخت ازدستش

اخه اصرررررراااااار ک پسرم هیچی نمیگه بخاطر اینکه مطلومه اگرنه راضی نیست

تاحالا هزار بار گفتن منم هردفعه به جواب معمولی داذم یا عیچی نگفتم ولی امروز ک زنگ زد واقعا اعصابم به ...

اهمیت نده راه خودتو برو کم کم بیخیال میشن

بد مکن از گردش دوران بترس💎🌸