2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

135 بازدید | 31 پست

من نه ابروهامو لیفت کردم نه مژه ام کاشته نه بینیم عملیه نه هیچ چیزی تا الان به پوستم نزدم منظورم کرم پودر نیست حالا ماسک ها و تقویتی ها....نه لبم ژل زدست نه فکم زاویه داره نه موهام رنگ داره نه ناخونم کاشته جدیدا که حامله هم شدم هیکلمم بیست بیست شده😂😂دندونو نگو که دلم خونه  عینکی هم هستم جوشم دارم یعنی هر چی به خودم میرسم باز از خودم بدم میاد جدیدنا هر چی دختر لاغر و خوش اندام میبینم تو خیابون حسودیم میشه نگید فقط نچرال ک الان پسند جامعمون فرق کرده چند سال پیشا خوشگل بودما نمیدونم الان چه مرگمه 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ت دنیا اومد یه تجدید نظر کن  منم تصمیم دارم بعد کرونا حسابی به خودم برسم اگه کرونا این مهل ...

اخه خیلی هزینه بره لعنتی همین لمینت دندون میدونی چقدره

اخه خیلی هزینه بره لعنتی همین لمینت دندون میدونی چقدره

فعلا کارای جزئی رو بکن 

مثل کاشت مژه کاشت ناخن بعد اگه فکر میکنی تزریقی چیزی احتیاج داره صورتت بعد عمل بینی و.....

نه اینکه همشو بخوای باهم انجام بدی

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

ب خودت برس ببین چ پلنگ چ نچرال مهم اینه خودت راضی باشی از خودت

اخه خیلی هزینه میخواد ندارم انقدر پول ک هزینه ی این کادا کنم میشه یعنی بدون اینا هم خوشگل بود  

فعلا کارای جزئی رو بکن  مثل کاشت مژه کاشت ناخن بعد اگه فکر میکنی تزریقی چیزی احتیاج داره صورتت ...

میخوام بعد از این ک نی نی اومد یه عطاری هست کرم خوب میده برا پوست اونو بگیرم و لاغر کنم ناخونمو بکارم موهامو یه رنگ بکنم بخدا حالم از خودم بهم میخوره 

فعلا کارای جزئی رو بکن  مثل کاشت مژه کاشت ناخن بعد اگه فکر میکنی تزریقی چیزی احتیاج داره صورتت ...

من که کلا از تزریق بدم میات جز اینکه تو فکر تزریق چانه م

عمل بینی رو هم انجام میدم اگه خدا خواست 

و کاشت مژه و ناخن

اخه خیلی هزینه میخواد ندارم انقدر پول ک هزینه ی این کادا کنم میشه یعنی بدون اینا هم خوشگل بود & ...

دیه همه اینارو باهم ک زشت ترمیشی عزیزم مرتب بودن ناخن بکار موهاتم رنگ کن عینک ته استکانی خوشکله که براپوستت دکتر برو رژیمم بگیر ب همین سادگی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
من که کلا از تزریق بدم میات جز اینکه تو فکر تزریق چانه م عمل بینی رو هم انجام میدم اگه خدا خواست&nb ...

زیاد اصرار به عمل بینی ندارم ولی از زاویه دهدن فک خیلی خوشم میاد لیفت ابرو کاشت مژه و ناخن 

میخوام بعد از این ک نی نی اومد یه عطاری هست کرم خوب میده برا پوست اونو بگیرم و لاغر کنم ناخونمو بکار ...

اشکال نداره چون بارداری اینطوری فکر میکنی بعد که نی نی دنیا بیات و به خودت برسی کلی هم کیف میکنی از دیدن خودت 

من خیلی ظریفم دوست دارم یه کمی فقط صورتم چاق شه