2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لاغرم و بقیه گزینه هام مثل تو هست🤣🤣🤣🤣🤣 دندونام هم بعد هزار تا نذر و نیاز تازه رفتم ارتودنسی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂نذرو نیازو خوب اومدی 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
اشکال نداره چون بارداری اینطوری فکر میکنی بعد که نی نی دنیا بیات و به خودت برسی کلی هم کیف میکنی از ...

دقیقا مثل خرس شدم ورمم کردم شوهرمم هی صدام میکنه پو

زیاد اصرار به عمل بینی ندارم ولی از زاویه دهدن فک خیلی خوشم میاد لیفت ابرو کاشت مژه و ناخن 

اتفاقا اولویت اول من عمل بینیه با اینکه همه میگن مشکل نداره. ولی من خیلی دوست دارم عمل کنم چون حس میکنم قیافه کامل تغییر میکنه وبعد ازاون بقیه موارد

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

من یه زمانی خوشگل بودم الان بقیه همه عمل میکنن من اعتماد به نفس ندارم   آخه منه بد بخت مجردم

دقیقا خیلی قیافه ها از حالت نچرال بودن فاصله گرفتن قبلنا هر کی قیاعه ی خاص خودشو داشت الان با این ک تقریبا همه زیبان ولی تکراری هم شدن 

اتفاقا اولویت اول من عمل بینیه با اینکه همه میگن مشکل نداره. ولی من خیلی دوست دارم عمل کنم چون حس می ...

مواظب باش و حتما یه دکتر خوب برو 

عزیزم😂 مهم نیست گذریه  چند کیلو شدی و چند ماهته؟

دقیقا الان رفتم تو نه ماه کیلو که نگم مگه کرونا میذاره ادم بره دکتر از وزنم خبر ندارم ولی مطمعنم به نود نزدیکه هر کیم منو میبینه میگه بچت دختره که انقدر ورم کردیییییی

دقیقا الان رفتم تو نه ماه کیلو که نگم مگه کرونا میذاره ادم بره دکتر از وزنم خبر ندارم ولی مطمعنم به ...

باورت میشه من روز زایمانم 52کیلو بودم😁

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

هنوز تو مرحله تحقیق و پرس وجو برای دکترم  امیدوارم حداقل پیش ی دکتر مطمئن برم

من نمیدونم یسری از این بازیگرا بینیشونو عمل کردن چقدر طبیعی اصلا مشخص نیست حتما از دکترت بخواه طبیعی عمل کنه برات