2777
2789

حامله بشمم  

خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی و که بهم دادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که ازت خواستمو صدامو نشنیده گرفتی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخواستی بدی و دیدی لیاقتشو ندارم و ندادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخوای بدی و هنوز ندادی خدایا عاشقترینتمممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا تجربی دست نداری یا چی

اتفاقا دوس داشتم مخصوصا سال دهم عاشقش بودم ولی انقدر سخت تر شد ک زده شدم همم من مبخواستم برم انسانی نزاشتن همیشه پشیمونم چون اگه موفق نمیشدم تو رشتم میگفتم حداقل انتخاب خودمه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
امضاتو خوندم منم روانشناسی می خونم گاهی فکر میکنم من با یه اعصاب خورد و استرس و هزارتا مریضی که خودم ...

عب نداره اول خودتو درمان کن بعد بقیه رو.اروین یالوم میگه روانشناسی که خودش هم تجربه بیماری داشته باشه بهتر می‌تونه مراجعینش رو درک کنه

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
بالینی؟ بازار کارش چطوره؟

خوبه عزیزم بالینیا رو زمین نمیمونن معمولا!

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
حال میداد تجربی میخوندی و رتبه ت n رقمی میشد😁 شوخی میکنم منظورم اینک تجربی گفتنش شیرینه داخلش تلخ

چرااااا من عاشق تجربی ام خیلی هم خوبه اصلا هم تلخ نیست بنظرم

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...

به جای شوهر کردن درس میخوندم سعی میکردم روپای خودم وایسم یه دوست پسر هم یه بار امتحان میکردم این همه پاکی حیف برا شوهر

انقدر تمرین کن تا بهترین باشی توکم کم تغییر خواهی کرد شاید خودت متوجه نشوی اما کم کم منحصر به فرد خواهی شد همین حالا همین امروز شروع کن
منم دوست داشتم برم ریاضی ولی یهو با علاقه خودم رفتم تجربی الانم برام فرق نمیکنه چون درسای ریاضی فیزی ...

من دقیقا برعکس بودم

میگفتم هرچیز بجز ریاضی

تو اولویتام 4 زدم ریاضیو😐😐😂چون مطمئن بودم نمیرم

خیلی یهویی اتفاقاتی افتاد که فهمیدم برم ریاضی بهتره و ادم تجربی،انسانی،هنر نیستم