2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونم بپرسم چی خوندین دبیرستان؟ من میخوام از ریاضی برم روانشناسی...با توجه به امضاتون،بنظرتون کسی ...

بله روانشناسی که عالیه ولی فقط بالینی بخون

من ریاضی خوندم.کارشناسیم مهندسی بود.ارشد رفتم روانشناسی

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

با دوس پسرم بهم نمیزدم و به شوهر فعلیم  بله نمیدادم

محکم بشین دلم...دوره اخره✌ خیانت یعنی☜ کاریو بکنی که اگر همسرت...خانومت..عشقت...کنارت بود اون کارو ☜هرگززز☞ نمیکردی💟 ولی ما بازم هم دیگه رو مییی بیییی نییییم💪👎
حال میداد تجربی میخوندی و رتبه ت n رقمی میشد😁 شوخی میکنم منظورم اینک تجربی گفتنش شیرینه داخلش تلخ

چرا علاقه داشته باشی اینطور نیس

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

ما الکی بی  خودی خودمونو گول نمیزنیم معجزه ای هم نشده و در زمان حال زندگی میکنیم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
میتونم بپرسم چی خوندین دبیرستان؟ من میخوام از ریاضی برم روانشناسی...با توجه به امضاتون،بنظرتون کسی ...

منم دوست داشتم برم ریاضی ولی یهو با علاقه خودم رفتم تجربی الانم برام فرق نمیکنه چون درسای ریاضی فیزیک شیمی مثل همه و زیست هم عاشقشم 

تا علاقه و دقت انتخاب کن

هانی خانم هستم 🔫😂
عزیزم رشته تجربی میخوندم میفهمی؟؟؟تجربییی

امضاتو خوندم منم روانشناسی می خونم گاهی فکر میکنم من با یه اعصاب خورد و استرس و هزارتا مریضی که خودمم ازش آگاه نیستم چجوری میخوام دیگران رو درمون کنم وقتی خودمو نمیتونم  کاریش کنم😑😅

درسته ما از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم :/
دقیقا منم تجربی میخوندم چندسالته؟چی خوندی؟

۳۰سالمه.ریاضی خوندم.کارشناسی مهندسی.ارشد روانشناسی