2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفهمم حامله م

یک زوج سالخورده نیجریه‌ای سرانجام پس از ۴۳ سال به آرزوی دیرینه خود دست یافتند. " مارگارت آدِنوگا" ۶۸ ساله و همسرش " نوآه " ۷۰ ساله به تازگی صاحب تولد نوزادان دوقلوی خود را جشن گرفتند. این زن ۶۸ ساله در تاریخ ۱۴ آوریل این نوزادان پسر و دخترش را در بیمارستانی در لاگوس، شهر بندری کوچکی در نیجریه بدنیا آورد. عمل زایمان مارگارت بصورت سزارین انجام شده بود

زود ازدواج نمی کردم و ادامه تحصیل میدادم

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

معجزه فردا دوست دارم عشقم بهم پیام بده

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐

نمیشه برگردیم به اول زندگی یچیزاییو از همون اول درست کنیم؟؟؟☹☹

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

اخ کاش میشد فک کن ممن الان ی دختر مجرد بودم که تنها دغدعم نمرات ترم و چی بپوشم سرکلاس😁😁

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

تجربی بدارین رشتس مگر اینکه با گوشت و پوسست عاشقش باشی و جون بکنی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عزیزم رشته تجربی میخوندم میفهمی؟؟؟تجربییی

میتونم بپرسم چی خوندین دبیرستان؟

من میخوام از ریاضی برم روانشناسی...با توجه به امضاتون،بنظرتون کسی که علاقه زیاد و تا حدی استعدادشو داشته باشه،روابط عمومیش هم خوب باشه میتونه وارد بازار کار بشه؟

کلا تو خود زندگی بدرد نمیخوره درساش؟

نه دیه اونموقع دانشگاهی

اشکال نداره همون موقع اقدام میکردمم خوب بود

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪