2777
2789
چرااااا من عاشق تجربی ام خیلی هم خوبه اصلا هم تلخ نیست بنظرم

سال چندمی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا دوس داشتم مخصوصا سال دهم عاشقش بودم ولی انقدر سخت تر شد ک زده شدم همم من مبخواستم برم انسانی ...

دبیرستان اینقدر  درسا سخت و سر سام اوره ،اینقدر  فشار  به ادم وارد میشه که گاهی آدم زده میشه تصمیم به ترک تحصیل می گیره

درسته ما از پشت کوه اومدیم ولی با هلی کوپتر اومدیم :/
چرااااا من عاشق تجربی ام خیلی هم خوبه اصلا هم تلخ نیست بنظرم

برای منم اولش شیرین بود ولی وقتی شروع کردم برای کنکور خوندن وقتی هیچ پیشرفتی نکردم وقتی همه اونایی که از من ضعیف تر بودند زدند جلو وقتی رتبه کنکورم با اینکه تلاش کرده بودم بیست هزار شد . تبدیل شد به کابوس و تلخ ترین قصه ی دنیا 

سال چندمی

دارم تموم میکنم عمومیم رو میگیرم

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
من خوندم مثلا چیکار کردم که تو موندی ؛( 

حتما عاشقش نبودی.والا به علوم آزمایشگاهی و میکروبیولوژی هم راضی بودم.چون عاشق زیستم

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
دبیرستان اینقدر  درسا سخت و سر سام اوره ،اینقدر  فشار  به ادم وارد میشه که گاهی آدم ز ...

اره همم کاش یکم تغییر ایجاد کنن زیست خودش فوق العادس ولی خیلی با ریاضیات قاطی کردن تجربیو

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
دارم تموم میکنم عمومیم رو میگیرم

افرین بهت گلم من ک تو کنکور بقول اون خانوم رتبه nرقمی اوردم😂