2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@شاهتوت    

@شاتوت96  

ایشون بود ، از دوستای بنده است ولی سال تا ماه نمیاد سایت ، اونجام دیدمشون تعجب کردم، خواستم سلامی عرض کنم که تاپیک ترکید 😁

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

میشه عشقم یکم درمورد بعد ظهور بگی ؟ درمورد خوبیاش 

عدالت میاد رو زمین

همه مساوی میشن از همه لحاظ

هیچ فقری نیست

روایت هست اقا دست میکشه رو سر مریضا شفا میگیرن 

🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜

بچه ها لطفا همه بیان تو یه تاپیک که ما هی اون تاپیک این تاپیک نکنیم.الان نمیدونیم کدومو دنبال کنیم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

میگن یه عده ازمردم دشمن میشن علیه اقا راسته؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
@شاتوت96     ایشون بود ، از دوستای بنده است ولی سال تا ماه نمیاد سایت ، اونجام دیدمشون ت ...

سلام‌ باران عزیزم فدای تو

منم دیدم لایک کردی خوشحال شدم

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
سلام جانم چی شد ترکید😂😂 والا مگه حرف بدی زدیم این همه تاپیکای بیخود و گیس و گیس و کشی یه ت ...

سلام عزیزم اره دیدی مردم از تاپیکای چرتوپرت خوششون میاد

🍁