2777
2789
فقط ائمه رجعت میکنن و یه ادمای خاص مثل مالک نه ادمای عادی

بله، منم همینو گفتم... آدمای خیلی خوب

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
البته عزیزم‌ دفتر ایشون این شایعه رو رد کرده و توصیح داده برید تو پیج دفترشون و طبیعی هم هست ...

بله

خودشون حتی توضیح دادن منظورم اونی که برداشت شد نبود

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@میعادبانو  

از شرایط زندگی بعد از ظهور چیزی میدونید؟

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

فکر کنم اولین کسی که رجعت میکنه امام حسین (ع)باشند.البته دقیق نمیدونم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

بچه ها کجایید؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
نه عزیزم فقط از لحاظ اینکه عقل ها رشد پیدا میکنن و هیچ مشکلی نیست شنیدم

عزیزم شما سید هستین میتونین یه استخاره برای من بگیرین ممنون میشم  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
نه اینجوری نیست دیگه خود حضرت هم حکومتشون ۴۰ ساله بعدش شهید میشن و بقیه اماما حکومت میکنن

هیچ کسی جز خدا نمیدونه چقده امام حکومت میکنه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
میشه عشقم یکم درمورد بعد ظهور بگی ؟ درمورد خوبیاش 

عزیزم منم اطلاعاتم زیاد نیست درحدی میدونم که بعداز ظهور بی عدالتی و فقر و جنگ و بیماری نیست زمین مث یه مخمل سبز میشه و برکات زیادی از خودش بیرون میریزه امنیت زیاده به حدی که اگه یک زن از بغداد بخاد بره شام کوچکترین گزندی بهش نمیرسه عقل و بینش و آگاهی مردم زیاد میشه تجهیزات نظامی دیگه ازش استفاده نمیشه چشمه ها جوشان میشه درای علم به روی مردم باز میشه عمرها زیاد میشه مردم فقیری رو پیدا نمیکنن که بهش زکاتی بدن کلا زندگی ها عالیه 

ان شاءالله که خدای مهربونمون زودتر ظهور آقارو برسونن تا ما هم آقای عزیزمونو ببینیم

دعای غریق زیاد بخونید 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری ان شاءالله

جز خدا هیچ کس حتی خود امام هم از ظهورش خبر نداره پس ما باید دعا کنیم تا خدا امام عزیز رو بهمون بدن ان شاءالله

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
هیچ کسی جز خدا نمیدونه چقده امام حکومت میکنه

نمدونم چرا اصرار داری بگی علامه ای😂

پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نقل شده است که: «مهدی، فرزند من است... بیست سال حکومت می کند». [۱۰] حدیثی از امام علی علیه السلام نقل شده که مدّت حکومت امام مهدی علیه السلام را سی یا چهل سال بیان کرده است

🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜
نمدونم چرا اصرار داری بگی علامه ای😂 پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله نقل شده است که: «مهدی، فر ...

اصلا اصرار ندارم و نمیکنم ولی شخصیتمم اجازه نمیده به کسی بی ادبی کنم😊 و تا حالا هم نشده تو سایت به کسی بد بگم حتی اگه طرفمم توهین کنه 

خوبه خودتم دوتا حدیث نوشتی که ۴۰ سالو ننوشته پس نتیجه اینه مدت حکومت امام معلوم نیست مخصوصا الان که نمیشه هرمطلبیو باور کرد