2777
2789
دست برقضا منم بلد نیستم 😂  یه چیزی بگم راستی اینو از یه شیخ شنیدم ک وقتی امام زمان ظهور کن ...

نه بابا اینجوریام نیس

منم شنیدم وقتی آقا ظهور کنه همه در هرجای دنیا میتونن کف دستشون آقارو ببینن(گوشی موبایل)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا  عاشق اینجور بحثایی بعد میترسی عجیبه😂

تازه عجیب تر این ک میشینم فیلم ترسناک میبینم بااین ک میدونم تا یکهفته بعدش مث چیییییز از زمین و زمان میترسماااا ولی بازم میبینم 

کلا کرم درونم فعال و فضوله😂

نه بابا اینجوریام نیس منم شنیدم وقتی آقا ظهور کنه همه در هرجای دنیا میتونن کف دستشون آقارو ببینن(گو ...

این سخترانی رو ۵۰ سال پیش کردن و اون موقع همه خندیدن

چون چیزی به اسم اینترنت نبود

ولی الان امکان پذیر شد

و هنوزم مسخره میکنن و میگن خرافاته :))) 

🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜
این سخترانی رو ۵۰ سال پیش کردن و اون موقع همه خندیدن چون چیزی به اسم اینترنت نبود ولی الان امکان پ ...

آره مردمی که چشم دلشون بستس خیلی چیزای دیگه که دور از تصور هم نیست نمیتونن باور کنن

آره مردمی که چشم دلشون بستس خیلی چیزای دیگه که دور از تصور هم نیست نمیتونن باور کنن

من ی تاپیک زدم گفتم بعد ظهور هیچ مریضی نیست

اومدن گفتن واااا مگه میشه؟؟ چجووری و کلی مسخره کردن

ادمایی ک در حد مغز و عقل خودشون ب اون دوران فک میکنن واقعا اضافین رو زمین

میکفت امام زمان چه فرقی داره مگه با من عادی!!! 

فک کننن !! درین حد نابودن ی عده

🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜
باش گلم

عزیزم من تگت کردم ک بیام اینجاببخشید..داشتم مطالبومیخوندم ک ترکید

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍