nilii_20 مدیر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1243 عنوان تاپیکم ترکید😕😕😕 | مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 88 پست چرا خدایی اصن نمیشه اینجا اطلاعات کسب کردتاپیک خیانت بود نمیترکید اه 🍁 1399/02/01 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimya73 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 788 دست برقضا منم بلد نیستم 😂 یه چیزی بگم راستی اینو از یه شیخ شنیدم ک وقتی امام زمان ظهور کن ... نه بابا اینجوریام نیسمنم شنیدم وقتی آقا ظهور کنه همه در هرجای دنیا میتونن کف دستشون آقارو ببینن(گوشی موبایل)
_متولدبهمن_ عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 873 نمیدونم والا عاشق اینجور بحثایی بعد میترسی عجیبه😂 تازه عجیب تر این ک میشینم فیلم ترسناک میبینم بااین ک میدونم تا یکهفته بعدش مث چیییییز از زمین و زمان میترسماااا ولی بازم میبینم کلا کرم درونم فعال و فضوله😂
nilii_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1243 نه بابا اینجوریام نیس منم شنیدم وقتی آقا ظهور کنه همه در هرجای دنیا میتونن کف دستشون آقارو ببینن(گو ... ای بابا هرکسی ی چیز میگه خب 🍁
میعادبانو عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 991 ی عده ک نمیتونن با واقعیت کنار بیان میزنن میترکونن 🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜
nilii_20 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1243 ی عده ک نمیتونن با واقعیت کنار بیان میزنن میترکونن حیف بود داشت پربازدید میشد 🍁
میعادبانو عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 991 نه بابا اینجوریام نیس منم شنیدم وقتی آقا ظهور کنه همه در هرجای دنیا میتونن کف دستشون آقارو ببینن(گو ... این سخترانی رو ۵۰ سال پیش کردن و اون موقع همه خندیدنچون چیزی به اسم اینترنت نبودولی الان امکان پذیر شدو هنوزم مسخره میکنن و میگن خرافاته :))) 🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜
kimya73 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 788 این سخترانی رو ۵۰ سال پیش کردن و اون موقع همه خندیدن چون چیزی به اسم اینترنت نبود ولی الان امکان پ ... آره مردمی که چشم دلشون بستس خیلی چیزای دیگه که دور از تصور هم نیست نمیتونن باور کنن
_متولدبهمن_ عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 873 اه نیلی اونطرف تاپیک زدن همه اصلیاهم اونجان الان موندم کدوم طرف باشم اون خانومه هم هست ک اطلاعاتش زیاد بود چجوری باید لینک بذارم
میعادبانو عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 991 آره مردمی که چشم دلشون بستس خیلی چیزای دیگه که دور از تصور هم نیست نمیتونن باور کنن من ی تاپیک زدم گفتم بعد ظهور هیچ مریضی نیستاومدن گفتن واااا مگه میشه؟؟ چجووری و کلی مسخره کردنادمایی ک در حد مغز و عقل خودشون ب اون دوران فک میکنن واقعا اضافین رو زمینمیکفت امام زمان چه فرقی داره مگه با من عادی!!! فک کننن !! درین حد نابودن ی عده 🦋🌸 سید اولاد پیغمبرم 🦋🌸 شهدا شرمنده ایم...💜
mahdie_ch عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 باش گلم عزیزم من تگت کردم ک بیام اینجاببخشید..داشتم مطالبومیخوندم ک ترکید گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍