البته خودم بلدم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت روغن نمی افته.....بعدم حلوای زبر میخوام نه که نرم بشه.......یعنی اول باید اردش رو سرخ کنم بعد روغن بریزم؟؟؟؟؟؟/روغن جامد یا مایع؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
روغنو که گذاشتی داغ شد بعد ارد گندمو میریزی توش مهمترین مرحله اش همینه اینقد باید ارد تو روغن تفت بخوره که با اصطلاح سبک بشه و بریده بریده بشه و بعد شربتو اضافه کن
پسرم حسینم ممنون که اومدی و زندگی مارو زیباتر کردی خدایا شکرت