2777
2789
حونه تون چقدر پاک مونده؟ اگه آدم بچه رو تا 3 سالگی پوشک کنه و مرتب ببردش دستشویی (ولی برای احتیاط پوشک کنه) بازم خونه زندگیش نجس میشه؟ اصلا اگه بچه 2 ساله پوشک پاش باشه ممکنه بازم لباسش یا فرش رو خیس کنه حتی اگه پوشک رو محکم ببندیم؟

من وسواس شدید دارم. بعضی قسمتهای خونه مون فرش نداره (سنگه) و سنگ هم اگه نجس باشه شستن و پاک کردنش خیلی سخته.
با پوشک که دیگه خونه کثیف نمیشه
ولی خیلی دیرتر یاد میگیره دستشویی رفتن رو
به نظرم وسواست رو باید حل کنی
بالاخره بچه ست
وگرنه ممکنه دیر یاد بگیر یا اگه خطایی کرد و .... و شما ناراحت و عصبی بشی ، اونوقت دیگه استرس بگیره و کار شما سخت تر بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شما که خیلی راحتره برعکس خونه ما که فرش هست زود بو میگیره شما هرجا نجس شد شلنگ به شیر بزن بعد روی نجسی اب بگیر بعد با یک دستمال خشک کن پاک میشه بدون هیچ دردسری
بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
من دخترم به دو سال نرسیده بود خودش خود به خود یاد گرفت که بره دستشویی و بگه جیش اصلا خونه من نجس نشد حتی یکبار خدایا صد هزار مرتبه شکرت
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
قبلش همیشه مامی بود
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ