2777
2789
عنوان

همه پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 65 پست
همه جذاب و دماغ عملی با چشمایی آبی و لب های قلوه ای هم دارن😂😂در کنار پوستی سفید

قد رعنا وچشم شهلا رو فراموش نکن.اینایی هم که تو خیابون میبینی همه توریستن .مدیونی فک کنی از همین نی نی سایت هستن😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چن تاشو به من نشون بده ..خسته شدم انقد مرفه بی درد دیدم😖

کی گفته مرفه ها بی دردن چرا همه چی رو تو پول میبینین اخه

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...
خودتو درگیر نکن ما ماهی 3 میگیریم 2 خرج خودمون بقیش وام خونه نداریم خونه پدرشوهر زجر میکشیم از جای ت ...

عزیزم انشالله هر چی دوست داری برات رقم بخوره⁦♥️⁩

شاید همون پولدار حسرت زندگی یکی دیگه رو داره میخوره.ارامش نداره

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
من برعکس ..کم کم دارم افسردگی میگیرم..پس این همه ادم که لنگ یه کارن با حقوق قانون کار کجان؟

اگه از نی نی سایت افسردگی میگیری پس تو اینستا کلا نباش اونجا که افتضاحه کارت به دیوونه خونه میکشه تو نی نی سایت چیزی که رو من تاثیر گذاشت تایپیکای قوم شوهری بود بعضیا چیزایی از مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری مینوشتن که ادم از ازدواج میترسه

بستگی داره کیو پولدار ببینی!اگه حقوق 5 6 تومنی  رو هم پولدار بدونی اره خیلیا پولدارن !!

حقوق 6 تومن پولدار محسوب نمیشه وگرنه الان 40 ملیون از جمعیت ایران پولدار بودن 

اصالت... خیلی کلمه سنگینیه .. با اصالت باش.. هیچ ربطی هم به منطقه وتیپو پول و شغل و میزان تحصیلات و ماشین نداره .. فقط به خانواده و تربیت برمیگرده...