2777
2789
عنوان

همه پولدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 65 پست

من دقیقا برعکس اینو میبینم🥴😬

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس ..کم کم دارم افسردگی میگیرم..پس این همه ادم که لنگ یه کارن با حقوق قانون کار کجان؟

تو چقد ساده ای که راحت باور میکنی و بخاطر حرفای زنای نی نی سایت افسردگی میگیری

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

من پولدار نیستیم مهربونم میشه  گفت نزدیک خط فقریم اما خونه زندگیم شیکو قشنگه و سبک زندگیم ایده اله چون معیار منو همسرم پولداری نیست معیارمون بی نیازی هست مهربونم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

عوضش من از وقتی اومدم اینجا فهمیدم چقدر شوهرم خوبه😂😂😂

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

خودتو درگیر نکن ما ماهی 3 میگیریم 2 خرج خودمون بقیش وام خونه نداریم خونه پدرشوهر زجر میکشیم از جای تنگ و یه سمند داریم سالی هم حداکثر 4 تا مانتو میخرم از همه چی راضیم جز خونه پدر شوهر که ایشالله بزودی ازش خلاص بشم با دعای شما

...یک عدد آدم...
اینجا همه خوش هیکل و پولدار و.....من یک عدد مستاجربی پول برو خوش باش.مگه پول داشتن دیگران باید باعث ...

همه جذاب و دماغ عملی با چشمایی آبی و لب های قلوه ای هم دارن😂😂در کنار پوستی سفید

بستگی داره کیو پولدار ببینی!اگه حقوق 5 6 تومنی  رو هم پولدار بدونی اره خیلیا پولدارن !!

پولدار نیستن ولی حقیقت جامعه چیز دیگس ..درصد کمی از ادما حقوق بالا دارن