2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

340 بازدید | 44 پست

اکثر کاربرای قدیمی سایت منو میشناسین  از طرف شوهرم خیلی اذیت میشم و خانوادش اینا رو همه رو یجوری تودلم جا میکنم من الان۴ساله نامزدم  به بهونه های مختلف عروسی نمیگیره شوهرم  بااخلاقاش کنار‌میام با همه چی کنار میام همش ناراحتی دارم ارامش ندارم بجا اینکه مادرم درکم کنه شده نمک رو‌زخمای من همش  سرزنشم میکنه میگه شوهرت نمیاد ببرتت ۴سال نشونده تورو چرا باید برات جهیزیه بگیرم شوهرت فلانه چرا باید جهیزیه بدم بهت شوهرت عرضه نداره   بعضی وقتا ناخواسته ظرفیو میشکونم میگه شوهرت اینکاراتو دیده نمیاد ببرتت  شوهربود انتخاب کردی بااین انتخابت همش سرزنش سرزنش سرزنش دیگه خسته شدم خیلی کم‌اوردم تو  دنیا جایی برای من نیست ازهمه جا باید عذاب بکشم  هیچ‌مرحمی برای دردام‌ندارم نمیدونم به کی پناه ببرم   

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

میفهممت چون منم همیشه سرزنش شدم 

با شوهرت با جدیت صحبت کن بگو یا تا اخر این ماه عروسی یا طلاق

ک البته این کرونا هم خوب بهونه ای شده براشون

ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت چون منم همیشه سرزنش شدم  با شوهرت با جدیت صحبت کن بگو یا تا اخر این ماه عروسی یا طلاق ...

مهم نیست براش من اگه بگم طلاق باید بیام پیش مادرم بشینم بدبختر ازهمه سالای عمرم بشم بیشتر سرزنش بشم 

مهم نیست براش من اگه بگم طلاق باید بیام پیش مادرم بشینم بدبختر ازهمه سالای عمرم بشم بیشتر سرزنش بشم& ...

یعنی دوست نداره سرد شده ازت 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
چرا شوهرت عروسی نمی گیره؟ عزیزم اگر فک می کنی دوستت نداره جدا شو

جداشم برم پیش کی من تو خونمونم جا ندارم بیام اینجا با هر رفتار بد کوچیکم باید مادرم سرزنشم کنه 

خیلی میگم ولی گوش نمیده بنظرت بهش بگم مادرم منو سرزنش میکنه؟

ن چیزی نگو فردا رفتی میگه مادرت چیکارت میکرد اونم بیشار میزنه تو سرت 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792