2777
2789
عنوان

شرمنده من💛🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 40 پست
من دختری نیستم که بتونم ببینم دستم جلو کسی دراز باشع و دنبال بهترینام  حتی اگ چیزی نداشتع باشم ...

اینی که بزرگ شدی رو با شعور و فهمت بهشون ثابت نکن نه با ناامیدی!!!!

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینی که بزرگ شدی رو با شعور و فهمت بهشون ثابت نکن نه با ناامیدی!!!!

من ب ایندم امیدوارم و اخرشم میسازم اونی که میخوامو 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

عزیییزم خودتو ناراحت نکن🌹امیدوارم به هرچی میخای برسی و موفق باشی❤️❤️

فداتم مهربون 

نع بابا 😂😂امیدم ب ایندست 

فقط چون نوشتن ارومم میکنه نوشتم 

سپاس ازت مهربون🤍🌼

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من ب ایندم امیدوارم و اخرشم میسازم اونی که میخوامو 

آفرین!!!!

پس دیگه شرمنده خودت نباش، این یعنی اینکه تو بزرگترین محدودیت یعنی محدودیت فکری و ذهنیت رو شکستی؛ 

ببین به نظر من محدودیت برای زن ها، فقط یک بهونه برای خانوم هایی هست که میخوان یک جا بشینن و تنبلیشونو بندازن گردن محدودیت ها، وگرنه خیلی از بهترین ها الان خانوم هستند و دست همه آقایون رو هم از پشت بستند

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

[QUOTE=133257732]آفرین!!!! پس دیگه شرمنده خودت نباش، این یعنی اینکه تو بزرگترین محدودیت یعنی محدودیت فکری و ذهنیت رو ...[/QUOTE

درستع موافقم باهات مهربون 

خیلی لطف کردی 

اینا برا گذشتمه الان دیگ میسازم با بزرگتر از اینا جنگیدم 

لطف کردی 🤍🌼

آفرین!!!! دختر قوی

پس دیگه لطفا این جمله رو هیچ جا نگو و هیچ جا ننویس؛ چون در شان شما نیست

«««جرم من دختر شدن است در دنیایی که حق انتخاب دست خودم نیست و سرنوشتم ب دست کسانی دیگر رقم میخورد»»»»»»»»

آفرین!!!! دختر قوی پس دیگه لطفا این جمله رو هیچ جا نگو و هیچ جا ننویس؛ چون در شان شما نیست «««جرم ...

چشم حتما 🙈 تکرار نمیکنم

چشم حتما 🙈 تکرار نمیکنم

گذشته گذشته انقد بهش فکر نکن اونجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه

نع دیگ فکر نمیکنم 🤘🏻

چون تو گفتی حتما💛🙃