2777
2789
عنوان

شرمنده من💛🧿

664 بازدید | 40 پست

زمانی که احساس بزرگ بودن کردم خیلی کم سن و سال بودم تنها 17سال داشتم یا شایدم16 همیشه منتظر 18سالگیم بودم فکر میکردم تو این سن دیگه یک دختر بالغ و فهمیده میشم اما برعکس تصوراتم قبل تر از اون سنم واقعیت های زندگیو فهمیدم و شدم ی دختر کوچولوی مسئولیت پذیر که با چنگ و دندون دار زندگی رو نگه میداره یا شایدم دار بنای جدید میگیره و اجرای این بنارو دست تنها میچینه ،از بچگی چشمم به دست کسی نبود ،که کمک حالم بشه یا چیزای دیگه

بزرگتر شدم بهم گفتن جامعه جای خوبی برای دخترا نیست الحق والنصاف که ار نبود ،چون تو سرزمین من پسرا و مردا بجای حمایت و احساس امنیت از دخترا ،ب چشم ی بره نگاهشون میکنن و گرگ میشن و میدرن

من ی دخترم که بخاطر همچین طرز فکرایی از اینده ام دور شدم از چیزایی که حقم بود داشته باشم از استعدادهایی که باید شکوفا میشد و نشد

شاید خیلیا مخالف این نوشته پرت من باشن اما دخترایی مثل من تو این دنیا زیادن ،من همیشه حامی خوبی داشتم اما چه فایده که حس رها شدگی بهم ندادن و نزاشتن ب اون درجه که میخوام برسم

جرم من دختر شدن است در دنیایی که حق انتخاب دست خودم نیست و سرنوشتم ب دست کسانی دیگر رقم میخورد

من ی معذرت خواهی ب خودم بدهکارم

شرمنده من ،خیلی بی عرضه ام✋

ژینا نوشت🤍

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ۱۸ سالگی یه اتفاقی افتاد برام که خودمو باید با صفر مقایسه میکردم بهم گفتن درس نخون  اینده نداره ؛گفتن سراغ ورزش هوایی نرو بری میمیری  ؛ گفتن‌ استعداد نداری کتاب ننویس؛ حمایت هیچ کس رو قبول نکردم باهمه جنگیدم چون میدونستم من باید بره خواسته هام تلاش کنم براشون بجنگم

برا بعضیا این اتفاق پیش میادو منم خودم یکیش ولی جنگیدم و اینقد پافشاری رو درس کردم تا اوضاع بر وفق مرادم شد

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..
تو ۱۸ سالگی یه اتفاقی افتاد برام که خودمو باید با صفر مقایسه میکردم بهم گفتن درس نخون  ای ...

دقیقا منم ،خیلی میسوزم خیلی ،از اینکه تونقدر برای درسم تلاش کردم تو روشون وایستادم و نشد بخاطر حرفه ورزشیم که بخاطرشون نشد حرفه ای ادامع بدم بخاطر خیلی علاقه هام که چون دخترم انجام ندادم 

گاهی وقتا تلاشم نتیجه نمیده حداقل برای من 

تو این دنیا خوب بودن تاوان دار 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اینی که میگی واقعیته دوست خوبم 

ولی ما قرار نیست هر واقعیتی رو بپذیریم، من یه دخترم، یه زن و یه مادر ولی از همسرم و پدرم و خیلی از پسرهای اطرافم موفق تر هستم، جوری که خیلی جاها کسایی روی من حساب میکنن که روی مردهای اطرافم حساب نمیکنند

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

من عاشق خودم هستم و هیچ وقت شرمنده خودم نیستم و واقعا به خودم افتخار میکنم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
اینی که میگی واقعیته دوست خوبم  ولی ما قرار نیست هر واقعیتی رو بپذیریم، من یه دخترم، یه زن و ی ...

منم خیلی جاها همینم از خیلی از مردا بهترم چون یاد گرفتم ضعیف نباشم 

من همیشه خونواده ام حامیم بودن ولی تو زمینه دانشگاه ن تو اینکه ی چیزی بشم ن 

محدود شدم 

منم خیلی جاها همینم از خیلی از مردا بهترم چون یاد گرفتم ضعیف نباشم  من همیشه خونواده ام حامیم ...

هیچ کس نمیتونه محدودت کنه، مطمئن باش، اینی که میگم شعار نیست، واقعیته

چیزیه که خودم تجربه کردم و بهش رسیدم و براش جنگیدم که الان اینجام 

هیچ وقت شرمنده خودت نباش، فقط تلاش کن تا خودت هم به خودت افتخار کنی

هیچ کس نمیتونه محدودت کنه، مطمئن باش، اینی که میگم شعار نیست، واقعیته چیزیه که خودم تجربه کردم و به ...

من دختری نیستم که بتونم ببینم دستم جلو کسی دراز باشع و دنبال بهترینام 

حتی اگ چیزی نداشتع باشم غرورم اجازع نمیدع از کسی خواهش کنم ولی میدونی اینقد تلاش کردم و نشد کع بدم اومدع چون فکر میکنن با 20سال سنم هنوز ی بچم 

منم بخاطره همین مسائل رشته ای که همیشه دلم میخاستو نرفتم 😓همیشم حسرتش باهامه ولی چه میشه کرد🤦🏻‍♀️

من دیگ بی تفاوت شدم برام چیزی مهم نیست 

اونام بخوان دیگ من لج کردم 

یهو یاد گذشتع افتادم روانم بهم ریخت