منو همسرم ۲۰ روزی بود قهر بودیم و تازه اشتی کردیم تو این مدت ی سری مامان من داشتن با مامانش صحبت میکردن گوشیو گرف ب مامانم سلام هم نداد با اسم کوچیک صداش زد بعدشم گوشی رو قطع کرد روش.دیشب بهم گفت خواهرم میخواد بهت زنگ بزنه(درحالی که تو این بیست روزی که قهر بودیم نزده بود )منم گلایه مامانمو کردمو گفتم بزنه جواب نمیدم ایشون قاطی کرد بعد که خواهرش زنگ زد دیدم از اون طرف به خواهرش میگه قطع کن گوشیو قطع کن اونم قطع کرد حالا شاکیه که من باید معذرت خواهی کنم بنظرتون حق با اونه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سوال شما رو خوندم و متوجه شدم در هر زندگی یکسری حریم ها و حرمت ها وجود داره که باید رعایت بشه و برای هرکسی خط قرمز های وجود داشته باشه متاسفانه شما خط قرمز هاتون رو مشخص نکردید و همسرتون این اجازه رو پیدا کرده از این خط قرمز ها فراتر بره و متقابلا شما هم همچنین در تلاش برای تلافی هستید که این موضوع رابطه شما رو روز به روز مسمو تر خواهد کرد من پیشنهادم اینه برای حل این موضوع به همسرتون بفهمونید که کارتون بسیار اشتباه بوده و برای بار دیگر اجازه همچین برخوردی را با خانواده خود ندهید و در پی تلافی یک رفتار اشتباه نباشید رابطه رو بدتر خواهد کرد
کار من مشاورست در زمینه خانواده، ازدواج، کودک و ...، میتونید با شماره 02142258 تماس بگیرید و با من صحبت کنید