2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید ی لحظه قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 33 پست
پس چرا انتظار داره من باید معذرت بخوام؟

خب مردا همه اینطورن گاهی اوقات قاطی میکنن دیگه نزار دوباره قهر کنید بهش بگو معذرت خواهی نمیکنم اما دوس ندارم قهر کنیم و این موضوع و کشش بدیم پس بیا تمومش کنیم و دیگه در موردش حرف نزنیم .

چه بی ادب گوشی رو مامانت قطع کرد بعد واکنش مامانت و مامان خودش چی بود مامانش دیگه زنگ نزد؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افکارش رو تو کنترل کن....خواهر مادرش نه.

رابطه ت رو صمیمی کن،اینقدر که دیگه حس کنه نیازی به محبت مادر و خواهرش نداره...بحث معذرت خواهی رو هم جمع کن بین خودتون.نذار روش باز شه به خودت و خانواده ت.همه چیز بستگی به رفتار و گفتار تو داره.سیاست داشته باش.تازه اول راهی برای داشتن زندگی بهتر پستهای دکتر انوشه و شهرام اسلامی رو دنبال کن...لطفا

[QUOTE=133228157]مامان رفتارش باهاش خوبو مهربونه[/QUOTE

اصلا نسبت به بی احترامی کوتاه نیایید، وقتی مرزهای حرمت شکسته بشه باید خیلیییی تلاش کنید تا دوباره درستش کنید. عذرخواهی فایده نداره، باید جلوی تکرار این مساله رو بگیرید

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
نه عمرا معذرت خواهي نكن تا تنبيه بشه منم بودم همين كار خودتو ميكردم، همسرم به اين رفتارم كه تلافي مي ...

نمیفهمه که بی احترامی ینی چی من بدم میاد از بی احترامی به همین  خاطر منم با خانوادش حرف نمیزنم

رفتارش درست نبود، ولی من اگه جای شما بودم رو خواهرش مقابله به مثل نمی کردم. با خواهرش خوب حرف می زدم بعد بهش می گفتم یاد بگیر این طوری صحبت می کنن که خجالت بکشه. البته اگه با خواهرش مشکلی ندارید‌. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

۲۰ روووووز 😨😨😨😨 چقدر طولانـی × 

توی زندگی مشتـرک باید گذشـت داشت و گاهی وقت ها با بزرگواری طرف رو شرمنده کـرد .بعد این قهر طولانی باید سردی و فاصله رو جبران کرد هم شما هم همسـرت . 

قضاوت هم کار من نیسـت چون خبر از همـه چیز ندارم اینکه گوشی رو گرفته به اسم کوچیک صدا کرده بعد قطع کرده یعنی چی؟ گوشی رو گرفته گفته مثلا زهرا بعد قطع کرده ! 

لجبازی ها واقعا سمـّه ، مراقب زندگی هامو باشیم

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
رفتارش درست نبود، ولی من اگه جای شما بودم رو خواهرش مقابله به مثل نمی کردم. با خواهرش خوب حرف می زدم ...

اخه عزیز تو این بیس روزی که قهر بودیم خواهرش زنگ نزده به من حالا که دیده اشتی کردیم میخواد بزنه

نه -تا اون باشه بی ادبیشو کنار بزاره                         چند روز پیش یکی از فامیلمون به شوهرم  زنگ زده  گفته باهام کار داره اینم بد بیراه گفته چکار به زنم دارین هر چی میشه بهش زنگ می زنین ..... چون قهر بودیم . فرداش خواهرش اومدخونمون من از اتاق نیومدم بیرون بعد چندین سال مثل خودش رفتار کردم . کاش از اول اینکارو می کردم من هی ابرو داری کردم اون پرو رو تر شد . ولی دلم خنک شد بزار ببینه تحقیر شدن چقدر سخته بهش گفتم  بعد از این منم میشم یکی مثل خودت 

براشادی روح امواتم صلوات    
نه گوشیو گرف حرفشو زد بدون سلام بعدم همینجوری قطع کرد 

به خاطر همین میگم نمیشـ ه قضاوت کرد چون ما از همـ ه چیز خبر نداریم و حرفهای همسرت رو هم نمیشـنویم . 

به دور از لجبازی فرصت از دست رفتـ ه ۲۰ روزه رو جبران کن عزیزمـ . حتی اگه در ظاهر لجبازی کودکانه کنه حتما شرمنده میشـ ه.من و توام گاهی توقعات زیاد داریم از نظر همسرامون . 

مثلا همسر من میگه تو کاری نداشته باش من چای میخورم یا نه تو همیشه چای بیار نخوردم ببر بریز دور ؛ حالا فکر کن من مداوم باید چای بریزم شاید دو سه بار بخوره.😯 از نظر همسرم اینکه من توقع داشته باشم از سرکار میاد باهام حرف بزنـه یا لبخند بزنه توقع خیلی زیادیـه .

تو زندگی باید راه اومد و باهم ساخت عزیزم.و تا میتونی اصلا قهر نکن ، کسی هم بفهمـ ه تو میگی من قهر نکردم همسرم قهر کرده .

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد