2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکم حدود ۱ ساعت😥 پرستاری

من میخوام پرستاری قبول شم نمیدونم میشم یا ن... در چ حد باید بزنم؟ سهمیه ۵ درصدم دارم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
من میخوام پرستاری قبول شم نمیدونم میشم یا ن... در چ حد باید بزنم؟ سهمیه ۵ درصدم دارم

سهمیه پنج درصد به درد نمیخوره،نزنی بهتره،من هشت هزار پنج درصد بودم،پرستاری شهردور قبول شدم شهر خودم نبود،دگ همینجا مهندسی بهداشت خوندم

مجبور به خوندن میکنن،باید الان زبان تا سه شنبه تموم کنم پاور درست کنم بفرستم،مثل قبله،مهندسی بهداشت ...

😩😩😩

والا ما رو کسی مجبور نکرده...ی استاد فقط گفته کنفرانس بدین ،اتفاقا تنها درس ک یکلمه همونه😉

😩😩😩 والا ما رو کسی مجبور نکرده...ی استاد فقط گفته کنفرانس بدین ،اتفاقا تنها درس ک یکلمه همونه😉

ن بابا استادای ما آزمون میگیرن تو گروه،تیم رشتمون گروه زده واتساپ همه اساتید هستن،خودت میدونی دگ دانشگاه علوم پزشکی سخت میگیره،کدوم دانشگاهی؟

سهمیه پنج درصد به درد نمیخوره،نزنی بهتره،من هشت هزار پنج درصد بودم،پرستاری شهردور قبول شدم شهر خودم ...

زدم رفته... بهتر از منطقه یکه... درصدات در حدی بود؟ 

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

خبر ندارم گلم،راستش الان مشاورا هم درست پیش بینینمیکنن.

شمام بشین بخوان با تمام وجود،با درصد نمیشه گفت کنکور رقابت هست