2777
2789
خبر ندارم گلم،راستش الان مشاورا هم درست پیش بینینمیکنن. شمام بشین بخوان با تمام وجود،با درصد نمیشه ...

خوب خوندم ولی بخاطر اینوه از درس فاصله گرفته بودم میترسم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
ادبیات۵۰معارف ۳۰عربی۲۸زبان۴۰،ریاضی۱۸،زیست۳۵شیمی۶۰فیزیک۱۰،دراین حد بودن

خیلی خوبه.. ممنون عزیزم موفق باشی... راسی واسه بهداشت اینام کار هس؟ درد من فقط کار کردنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا استادای ما آزمون میگیرن تو گروه،تیم رشتمون گروه زده واتساپ همه اساتید هستن،خودت میدونی دگ دان ...

شهر؟

تو کلان شهرم،اتفاقا دانشگاه سطح علمی بالا داره...

ولی بچه ها استاد محل نمیدن،سال ما اکثرا رتبه نزدیک پزشکی داشتن ورودی هامون،زرنگ هستیم ولی خب بسیار بازیگوش

خیلی خوبه.. ممنون عزیزم موفق باشی... راسی واسه بهداشت اینام کار هس؟ درد من فقط کار کردنه

هست اره،طرح هم داریم،ولی میخام تا دکتری برم،فق دوسال طرح رو کار میکنم،منم دوماه دگ آزمون ارشدوزارت بهداشت دارم نمیدونم قراره چی بشه،ولی بازم کار واس پرستاری هوشبری اتاق عمل بیشتر از رشته های دیگه ی علوم پزشکی هست،درحالیکه حتی داروسازی هم کار نداره

شهر؟ تو کلان شهرم،اتفاقا دانشگاه سطح علمی بالا داره... ولی بچه ها استاد محل نمیدن،سال ما اکثرا رتب ...

چی بگم،ولی دانشگاه علوم پزشکی ارومیم من،انقد کار میکشن از ما که دگ جونی نمونه،وقت دانشگاه هم مثل مدرسه هرروز میپرسن و امتحان میگیرن و بعضی اساتید فق ی جلسه غیبت قبول میکنن،الانم همین روند رو دارن ادامه میدن

چی بگم،ولی دانشگاه علوم پزشکی ارومیم من،انقد کار میکشن از ما که دگ جونی نمونه،وقت دانشگاه هم مثل مدر ...

ولی این باعث میشه بخونی 

الان من حدودا۶۰۰ص حفظی دارم ک مونده ،انگار امتحانات هم تغییری نکردن

ولی این باعث میشه بخونی  الان من حدودا۶۰۰ص حفظی دارم ک مونده ،انگار امتحانات هم تغییری نکردن

فعلا که چیزی نگفتن ولی ذاتا من ترم آخرم،درسامو ۲۴واخدی برداشتم چون الف بودم هر ترم،الان یازده واحدمونده،از شهریور میرم کارآموزی

هست اره،طرح هم داریم،ولی میخام تا دکتری برم،فق دوسال طرح رو کار میکنم،منم دوماه دگ آزمون ارشدوزارت ب ...

منم دوس دارم ولی قبول نشم پرستاریو یا صنایع میخونم یا بهداشت‌.... پول مفت تدارم ب دانشگاه ازاد بدم

منم دوس دارم ولی قبول نشم پرستاریو یا صنایع میخونم یا بهداشت‌.... پول مفت تدارم ب دانشگاه ازاد بدم

حتما سراسری بهتره...ولی از نظر علمی لزوما این،ور نیست

ولی از نظر علمی دانشگاه ازاد شهر ما،از دانشگاه سراسری خیلی از مرکز استان ها هم جلوتره 

پرستاری،درامدشون خوبه،۵ ،تا ۱۰ تومن راحت میشه

حتما سراسری بهتره...ولی از نظر علمی لزوما این،ور نیست ولی از نظر علمی دانشگاه ازاد شهر ما،از دانش ...

بله اونطوره ولی واقعا هزینشو نمیتونم برسونم... متوجه نشدم چرا گفتین بعدا دوباره کنکور بدم

بله اونطوره ولی واقعا هزینشو نمیتونم برسونم... متوجه نشدم چرا گفتین بعدا دوباره کنکور بدم

اگر از طریق پرستاری استخدام وزارت بشی،هم زمان با کار میتونی اگر قبول شدی،پزشکی ،دندون،دارو بخونی و خیالتم از بابت کارت راحت هست.

اگر از طریق پرستاری استخدام وزارت بشی،هم زمان با کار میتونی اگر قبول شدی،پزشکی ،دندون،دارو بخونی و خ ...

چ خوب... حالا پرستاری رو کاش قبول بشم.... خیلی استرس دارم