2777
2789
عنوان

حرص درارترین فامیل شوهرم

315 بازدید | 15 پست

عمه شه،اومد خونمون همه جا رو گشت،حتی توی قابلمه ی غذامو نگا کرد،هنوز یادم میفته کفرم درمیاد،البته همشون رو مخن ولی این بیشتر🤒شما چطور؟یا پسر هفت ساله ی خواهرشوهرم،کم مونده بره با لباس زیرامونم بازی کنه،مادرشم که هیچی نمیگه،قسم خوردم بچه ام ب دنیا که اومد خونه ی خواهرشوهرم هرچقدرم شلوغ کرد جلوشو نگیرم

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

بچه ی جاری من اینجوریه کشوی لباس هامو باز می کنه حتی با لباس زیرا😑بازی می کنه ننه باباش چیزی نمیگن بقول تو همشون رو مخن ولی این بیشتر منک انقدر پاشدم جلوش رو گرفتم و گفتم بشین دیگ تو خونه ادبش میکنن میارن و میدونن خوشم نمیاد دستشون ب وسایلم بخوره😒

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن عموش

تا منو میبینه زیر و بم خاندانمو میکشه،چرا تو فلان مجلس کنار شوهرت نبودی،چرا فلان روز شوهرت تنها رفت تو نرفتی،چیزی بینتون شده؟؟؟ اختلاااففف دارین؟؟؟

یعنی میبینمش کهیییر میزنم...

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
نینی سایت واقعا عجیبه.همه فقط خونواده شوهرشون بی فرهنگن😂😂😂

😂😂😂😂

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

نه بابا،خاله ی خودمم بی فرهنگه،همیشه میپرسه شوهرت میره سرکار؟!رسما منتظره بیکار بشه😤

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

من رفت امد نداریم زیاد کسی رو مخم نیس ولی کلی بگم بچه های فامیل طرفین چه اونا چه خودمون که مادرشون ولشون میکنن خیلییی رو مخم هستن نه برای وسیله اینا 

برای خود بچه ها یهو یه اتفاقی چیزی میفته خونه من اصلا دوس ندارم ...

یه بار بچه شون با پیشونی خورد لبه شیشه تی وی

یعنی قلبم اومد تو دهنم تا نیم ساعت دستام می‌لرزید 

مادرشم ریلکس بلند شو مادر باید زمین بخوری تا مرد بشی 🙄😥😥😥😥

بابا یهو بچه میشکافه پیشونیش 😒😒😒😒

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
نه بابا،خاله ی خودمم بی فرهنگه،همیشه میپرسه شوهرت میره سرکار؟!رسما منتظره بیکار بشه😤

منظورم تاپیک شما نبود تاپیکیه ک توی پربازدیداس.هیشکی نگفته خونواده خودش چیکار کرده😂

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
بچه ی جاری من اینجوریه کشوی لباس هامو باز می کنه حتی با لباس زیرا😑بازی می کنه ننه باباش چیزی نمیگن ...

کلا یدونه عمه داره مارو فقط یبار اونم پاگشا ۶ماه بعد عقدمون😑دعوت کرده ولی الان هروقت دلش بخواد گوشی رو میده ب بچه ی جاریم خودش خودصو دعوت می کنه😒😒😒 من ن باهاشون صمیمی هستم ن رو میدم فقط احترام مهمون رو نگه میدارم همش سرپا هستم خوش برخوردم اما رو نمیدم ب کسی😐 پروو ان همشون کم کم دارم اینم ادب می کنم بچه های خودش عروسی کنن والا ما رو خونشون راه نمیدن🙄😒

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

من فقط از نامادری شوهرم بدم میاد یعنی هر موقع میاد به یه چیزی گیر میده.خواهر شوهرمو از خواهر خودم بیشتر دوستش دارم

کلا یدونه عمه داره مارو فقط یبار اونم پاگشا ۶ماه بعد عقدمون😑دعوت کرده ولی الان هروقت دلش بخواد گوشی ...

زن عموی شوهرمم تاحالا صدبار گفته منو نهار دعوت کن درحالی که خودش تاحالا نکرده 

آره

بالاخره آدم که ازدواج میکنه معمولا با همتراز و همفرهنگ خودش ازدواج میکنه

یا از اول دونستن که خیلییییییییییییییییییییییییی بی فرهنگن فقط واسه شوهر کردن ازدواج کردن

یا شوهره هم از همون طایفه ست پس به احتمال 99 درصد اونم بی فرهنگ میشه

یا اینکه فرهنگا همسطح به نظر اومده و هم رو پسندیدن

خلاصه منم فکر میکنم به اینا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه من فامیل خودمم میگم الان

یکی از خاله هام،،،واااای یعنی این اینقدر حسادتش وحشتناک زیاده ک حتی از حالت چشماش و کنترل نداشتن رو خودش و پرپرررر کردن پلکش وقتایی ک منو شوهرمو میبین،اینقدر تابلوعه ک شوهرمم فهمیده،کلا با ی حالت تنفر با من برخورد داره

اینک دخترش همسن من،بی تاثیر نیست،اینک بنا به قسمت هر کدومشون ی ازدواجی داشتیم واقعا بی تاثیر نیطت،هزار بار جلو خودم زده تو سر دخترش ک یاد بگیر مردم چجوری شوهر انتخاب کردن🙄🙄🙄🙄

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..