2777
2789
عنوان

خب ک چی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 27 پست
همیشه هم از بچگی اسم خواهرمو بهم میگفتن الناز بیا الناز برو بخدا من الهامم😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣این مشکلو منم دارم😒😂😂

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
بخدا ک اصلا حتی باهاش دعوا هم نکرده بودم ایشون دندون پزشکی میخونه هروقت بهش پیام میدادم میگفت درس دا ...

شمارشو همین الان پاک کن .  بعد چی گفتی

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی خودمو زدم به اون راه ک مثلا ناراحت نشدم :/ گفتم مرسی واقا :/

من جات بودم همون موقع قطع میکردم      خوب ک جیو درد  

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

دوستم سال ب سال بهم پیام نمیداد بعد یه بار پیام داد ک قراره از شهرستان بیاد تهران قبلا هم اومده بود سه بار هر بار پذیرایی خوب و مفصلی هم کرده بودم ازش

البته اونم  سوغاتی برام میاورد از شهرشون 

اینبار من جدا شده بودم اومد اتفاقا خیلیم بهش رسیدم سوغاتیم نیاورد 

بعدم همش میگفت فلان دوستمون اومده مونده توی خوابگاه و فلان و اینا بعد میگفت یه دوستم خوابگاهه باید پیش اونم برم 

البته اینم بگم اولشم ک میخواست بیاد کلی سین جین میکرد ک ببینه خونه ی من کجاست نزدیکه ب اونجایی ک کارداشت 

خلاصه یه روز گفت بریم خرید منم سر درد داشتم گفتم نمیتونممیگرنم گرفته خودش رفت و ناراحت شد یه روز صبحم بیدار شدم دیدم رفته زنگ زدم گفت اومدم پیش دوستم منم گفتم حداقل یه خداحافظی میکردی 

گفت حالا باز میام پیشت اخرشم ن زنگ زد برای خداحافظی ن اومد پیشم همونجا شمارشو پاک کردم 

دوستی ک فقط موقع نیازش یاد ادم بیفته نباشه بهتره

دوستم سال ب سال بهم پیام نمیداد بعد یه بار پیام داد ک قراره از شهرستان بیاد تهران قبلا هم اومده بود ...

واقعا چرا وقتی ک فکر میکنی این دیگه دختر خوبیه این دیگه بامعرفت اما بازم توزرد ازاب در میاد 

من ۱۶۶ ساعت مکالمه رایگان با خط رایتل داشتم چند ساعت چند ساعت با دوست پسرم حرف میزدیماااا

یادش بخیر 

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
من ۱۶۶ ساعت مکالمه رایگان با خط رایتل داستم چند ساعت جند ساعت با دوست پسرم حرف نیزدیماااا یادش بخیر ...

همون بهتر ک بهم مکالمه نده وگرنه فک کنم بااین اوصاف نصف مخاطبینو باید بحذفم!!!! 

من با بهترین دوستم تازگیا رابطم بهم خورد اونم فقط بخاطر فکر اشتباهش . درموردم منفی فکر کرد و راحت با قضاوت بدش همه چیز رو تموم کرد و آخر هم من مقصر شدم . و وقتی بهش اس ام اس دادم که نگرانتم و اینا گفت اینستاگرام پیام دادم شارژ ندارم منم گفتم ندارم اونارو.   (پاک کردم اونارو )که نکرد یه شارژ بزنه جواب منو بده کلا دیگه غیب شد منم باوجود همه‌ی دلتنگیام دیگه بهش پیام ندادم. 

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
واقعا چرا وقتی ک فکر میکنی این دیگه دختر خوبیه این دیگه بامعرفت اما بازم توزرد ازاب در میاد 

ب جهنم 

یاد گرفتم اندازه ای ک سرویس و محبت میبینم محبتکنم و سرویس بدم 

همش میگفتیم بیام استانتون یه تعارف نمیزد ک بیاید شهر ما 

خودمونم ب شوخی میگفتیم میگفتن اره بیاید اما شهر ما چیزی نداره