2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاید مشورت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 24 پست
نه نباید دعوا کنی جلو خودت بگیر  ماست رو مو خود شوهرتو بکن بریز توش بگو وای مو توشه چقدر کثیفن ...

خب میدونم نمیذاره بریزم دور بعدم میدونست من با خرید ماست محلی مخالفم چون از همون‌ اول شروع کرونا دیکه گفتم‌نخر.دیکه اینکه بخوام مو بندازم ک موهای من تو اش ماست پیداست چون بلونده.بی اخترامیه اگر به پدر شوهرم بکم ک نمیخوایم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جای تو بودم نمیخوردم ولی به نظرم میخوای به پدرشوهرت زنگ بزن بهش بگو نخره و به شوهرت بگه پیدا نکر ...

مشکل اینپجاست که خریده چون امشب شوهرم بهش زنگ زد‌گفتم  ب بابات بگو ماست نخره گفت خریده

مرد باید با چشم و ابرو تا تهش بفهمه چی به چیه واقعا  منم شوهرم با چشم ارتباط برقرار میکنین خود ...

اوایل معنی چشم و ابرو رو متوجه نمیشد ، دوربین چشمش هم ضعیفه عینک رو چشمش نبود ....

داشت با پدرش صحبت میکرد ، مادرش هم نشسته بود منم‌ از پشت داشتم چشم و ابرو میومدم اما نمیگرفت....

بیهو وسط حرف کن عزیزم بلندتر بگو از اون ور من متوجه حرکاتت نمیشم

من 🤬🤬🤬🤬🤬

مادر شوهرم🤣🤣🤣🤣🤣

پدرشوهرم🤔🤔🤔🤔🤔

یادش بخیر مادر همسرم گفت مامان جان اینم به باباش رفته چشم و ابرو رو متوجه نمیشه یادش بده ، من که نتونستم به باباش یاد بدم ، بعدشم دوتایی خندیدیم🤣🤣🤣🤣

اوایل معنی چشم و ابرو رو متوجه نمیشد ، دوربین چشمش هم ضعیفه عینک رو چشمش نبود .... داشت با پدرش صحب ...

🤣🤣🤣🤣🤣 شوهردمنم دقیقا همین طور هرچی بهش اشاره میکردم نمیگرفت بخدا 

الان دیگه بهتر شده خیلی زیاد 

مادرشوهر منم با اشاره به پدرشوهرم حالی میکنه  پدر شوهرم دیگه حرفه ای شده 😂😂😂😂

نمیشه.حتلا این ماست بیاد تو‌خونه ما میدونم اول با شوهرم دعوام میشه‌ بعدم‌ تا دوهفته استرس دارم

ماست محلی از کجا حالا

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!