2777
2789
عنوان

دوسداشتین.....

97 بازدید | 23 پست

من الان دوس داشتم مجرد بودم راحت پتو روسرم میکشیدم یه اتاق نقلی داشتم تو عالم مجردی که روش به خیابون باز شهدپنجرشو باز میکردم میخوابیدم

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دلم میخواد برم ی کلبع وسط ی مزرعه پر از درخت تنها منتظر کسی کع دوسش دارم باشم و بدون گوشی چند روزی اونجا باشیم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من دقیقا تو همین وضعیتم ک گفتی ولی دوس داشتم پاهای شوهرم تو دهنم بود یه لقد میزدم بهش پرت شه اونور بد قهر کنه بره رو مبل بخوابه کله تختو تصرف کنم ☹

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
الان من اونجورییم    

دلم خواس😭شرایط الانم خواب دارم مشکوک به مریظی بودم چندروز پیش نی نی تا صب شش نمیخوابه الان رو پاهای ترکیدمه خودمم۱۹سالمه

من دقیقا تو همین وضعیتم ک گفتی ولی دوس داشتم پاهای شوهرم تو دهنم بود یه لقد میزدم بهش پرت شه اونور ب ...

مجردی؟

دلم خواس😭شرایط الانم خواب دارم مشکوک به مریظی بودم چندروز پیش نی نی تا صب شش نمیخوابه الان رو پاهای ...

چه مریضی ای؟چه زود ازدواج کردی؟منم19سالمه

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
مجردی؟

فعلا اره 😁

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
چه مریضی ای؟چه زود ازدواج کردی؟منم19سالمه

چارشنبه تبم ۳۸/۵بود بدن درد شدیددددد روپام نمیتونستم وایسم سر درد شدید رفتم دکی دارو داد فعلا خوبم ولی نمیدونم کروناس چی هس که عود ونه داغونم کنه الان نمیدونمش

چارشنبه تبم ۳۸/۵بود بدن درد شدیددددد روپام نمیتونستم وایسم سر درد شدید رفتم دکی دارو داد فعلا خوبم و ...

نگران نباش ایشالله که چیزی نیس منم گرفتم و الان حالم خیلی خوبه 

فعلا اره 😁

حسودیییم شد چون الان راحت میخوابی من دوران مجردی ۲۸ ساعت میخوابید طول شبانه روز

نگران نباش ایشالله که چیزی نیس منم گرفتم و الان حالم خیلی خوبه 

بد تبت دارو خوردی تبتدقط شد  یا ادامه داش؟

بد تبت دارو خوردی تبتدقط شد  یا ادامه داش؟

خوب شدن کامل 16روزی طول کشید

با یکی دو قرص نه ولی دو سه روز بعد تبم کم شد