2777
2789
عنوان

خیلی کثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 6761 بازدید | 58 پست

عزیزم طبیعیه کم کم درست میشی من تا اومدم درست شم بچه دار شدم الان خونم خیلی ریختو پاشه همه سعی و تلاش خودم کردم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خیلی تنبلم ولی تاساعت ۸که شوهرم میاد خونه رو مثل دسته گل میکنم انگار زمانبدیم اینطوریه

منم همینطورم تازه غروب موتورم روشن میشه🤣😆

از آدم دروغگو نپرس چرا دروغ گفته ....چون با یه دروغ دیگه قانعت میکنه....😉😊

بیا پیش  من آموزشت بدم .من اول غذاددرس میکنم بعد میفتم به جون خونه مرتب میکنم بعد میفتم به جون خودم اوجمل کنم برا اومدن آقامون 😛😊خوب گاهی اوقاتم هست ادم نمیرسه یا خدایی نکرده مریضه 

هرکی هم که از خونش قهر میکنه میخواد ارایشگر شه ارایشگری استعداد میخواد بابا تو ایران نزدیک میلیون ها ...

من بدون کلاس و اینچیزا موهارو از روی علاقه برمیدارم کوتاه میکنم مردونه و زنونه هم فرقی نمیکنه اما نمیدونم استعداد آرایشگر شدن رو دارم یا نه 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
کتاب از شنبه رو حتما بخون از محمدپیام بهرام‌پور و اینکه زیاد سخت نگیر 

آخه از همین کثیفبمو ظرف هم خیلی می‌شکنم 

گیجم ، قابلمه داغ و گذاشتم رو فرش آشپز خونم گریه کردم کلی 

میدونی مشکلت چیه (بیکاری)

چون میدونی هر وقت بخوای میتونی بشوری بخاطر همین نمیشوری میگی حالا من که کاری ندارم یه ساعت بعد میشورم....

چند راهکار

۱ بچه

۲ مادر شوهر وسواس گیر بده

۳ جاری تمیز

💖💖خدایا شکر💖
آخه از همین کثیفبمو ظرف هم خیلی می‌شکنم  گیجم ، قابلمه داغ و گذاشتم رو فرش آشپز خونم گریه کردم ...

ببین حتما اون کتابو بخون شک ندارم زندگیت عوض میشه

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
خب مامانم امروز اومد خونم دید کثیفبمو خیلی دعوام کرد

مگه اینکه بجز چهار تا ظرف و روفرشی 

خونت ترکیده باشه

وگرنه این دوتا که دلیل بر کثیفی شما نیست، هی به خودت اینو نگو 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من بدون کلاس و اینچیزا موهارو از روی علاقه برمیدارم کوتاه میکنم مردونه و زنونه هم فرقی نمیکنه اما نم ...

اول ابن ارایشگری چند تا شاخه داره بایذ ببین تو کدومش استعداذ بیشتری داری مثلا من میکاپ و بیشتر دوس دارم اول میرم اطلاعاتم و بیشتر میکنم هرروز کلیپ و اینا میبینم بعد میرم چند جا اموزش میبینم و در اخر حدود یه سال پیش کسی وردیت کار میکنم تا به کمم تجربه ی عملی داشته باشم بعد میرم برای خودم کارمیکنم ولی الان هرزنی فک میکنه که باید دستم توجیب خودم باشه میره سمت ارایشگری الانم که ماشالا اموزش سه روزه طرف چهارمین روزش ارایشکاه میزنه