2777
2789
عنوان

خیلی کثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 6761 بازدید | 58 پست
مگه اینکه بجز چهار تا ظرف و روفرشی  خونت ترکیده باشه وگرنه این دوتا که دلیل بر کثیفی شما نیست ...

راستشو بگم اتاق خوابن ترکیده بود فرش معلوم نبود لباسام خشک شده بود انداخته بودم تو اتاق

اول ابن ارایشگری چند تا شاخه داره بایذ ببین تو کدومش استعداذ بیشتری داری مثلا من میکاپ و بیشتر دوس د ...

شوهرم بهم میگه استعداد داری اما خودم خسته ام کارام زیادن اصلا حوصله کار این مدلی که با ملت نزدیک بشم رو ندارم خیلی بدم میاد دست بزنم به بقیه آدما

اما میگه برو کلاس استعداد داری

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ابن ارایشگری چند تا شاخه داره بایذ ببین تو کدومش استعداذ بیشتری داری مثلا من میکاپ و بیشتر دوس د ...

من اصلا علاقه ای ندارم ولی خب پی کجا برم میخام درآمد داشته باشم زندگیمون نظم داشته باشه خیاطی هم خوشم نمباد

شوهرم بهم میگه استعداد داری اما خودم خسته ام کارام زیادن اصلا حوصله کار این مدلی که با ملت نزدیک بشم ...

اگه اینطوری هستی که به نظرم کارمناسبی نیست مخصوصا بعضی از خانوم ها که ادم چندشش میشه بهشون نزدیک شه باید بوی زیربغل و دهنشون و تحمل کنی و موهاشو درست کنی هرجور ادمی پیدا میشه ببسن اگه میتونی اینارو تحمل کنی و استعداد دازی به دردت میخوره

من اصلا علاقه ای ندارم ولی خب پی کجا برم میخام درآمد داشته باشم زندگیمون نظم داشته باشه خیاطی هم خوش ...

اگه میخوای خونت نظم داشته باشه باید تنبلی و بذاری کنار به خونت برسی اگه نه میخوای کار کنی که خونت دوباره به همون شکل قبلی یا بدتر میشه اول فک کن ببین مشکل اصلیت چیه 

سحر خیزم هی میگم ساعت ۱۰استارت میزنم ۱۰میشه میگم ۱۳به همین منوال ادامه داره

خوشم میاد ایراد کارت میدونی ....

میگن آدمی که خودش به خواب زده باشه را نمیشه بیدارش کرده به نظرم شده قضیه تو ....

من الان میخوابم ۸ بیدارم

💖💖خدایا شکر💖
اگه اینطوری هستی که به نظرم کارمناسبی نیست مخصوصا بعضی از خانوم ها که ادم چندشش میشه بهشون نزدیک شه ...

من اصلا نمیتونم تحمل کنم مرسی که گفتی 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
خوشم میاد ایراد کارت میدونی .... میگن آدمی که خودش به خواب زده باشه را نمیشه بیدارش کرده به نظرم شد ...

خخخ نه جدی از تنبلیمه خودمو نزدم به خواب ولی فردا رو با تنبلیم می‌جنگم انشالله بتونم عادت کنم

منم دهه هشتادیم مجردی؟

فعلا مجردم،در شروف ازدواجم😩

شما چی؟؟مجرد؟

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪