2777
2789
عنوان

خیلی کثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 6761 بازدید | 58 پست

اره کتاب هست 

الان اسمش یادم نیس تلقین نکن بنظرم حوصله نداری 

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکی هم که از خونش قهر میکنه میخواد ارایشگر شه ارایشگری استعداد میخواد بابا تو ایران نزدیک میلیون ها ارایشگر هست اما ارایشگر حرفه ای انگشت شما چند وقت پیش رفتم موهامو کوتاه کردم شبیه زن شرک کرد منو زنه 

من ارايشگرم دهنم صاف شده از بس كار خونه و بيرون انجام ميدم بعضى از شبا از كمردرد و پادرد و خستگى خواب نميرم اونوقت تو در حالت عادى كار نميكنى بعد ميخوايى برى ارايشگرى كه منظم شى؟!😐😐😐ياللعجب😑😑😑

به این فکر کن الان که ۲۴ ساعته خونه هستی، دل به کار نمیدی. اگه سرکار بری ۷ ۸ ساعت نباشی و خستگی کار ...

نه ‌‌‌‌‌‌‌‌داشتم کیک درست میکردم کاکائو ریخت روش یک هفته تو حمومع نشستم هنو

ببین هر لحظه فکر کن یکی میاد خونت سرزده 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
نه ‌‌‌‌‌‌‌‌داشتم کیک درست میکردم کاکائو ریخت روش یک هفته تو حمومع نشستم هنو

😣😣

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سعی کن تو هر کاری هستی بهترین باشی

آشپزی می‌کنی به بهترین شکل انجام بده با عشق...

خونرو تمیز می‌کنی به بهترین شکل با علاقه...

روزی یکی دو ساعت وقت بزار ...آهنگ هم بزار که با انرژی کار کنی ...هر دفعه یکی از قسمت های خونرو کامل یعنی حتی داخل کمد ...کشو ...تمیز کن اینجوری همیشه خونت تمیز 

هرکی هم که از خونش قهر میکنه میخواد ارایشگر شه ارایشگری استعداد میخواد بابا تو ایران نزدیک میلیون ها ...

دقیقا،منم شبیه عروس مرده ها شده بودم روز عقدم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️