2777
2789
عنوان

مادرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 54 پست

عزیزم چیز بدی که نگفتی شما،فقط از غصه هات گفتی

عذاب وجدان نداشته باش

مطمینا مادرتون دوست نداره غصه خوردنتونو ببینه

انشاءالله خدا بهتون صبر بده

براشون فاتحه میفرستم و انشاءالله خدا روحشون رو قرین رحمت کنه

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بیمامرزتش عزیزم،منم خیلی با مامانم دعوا میکردم ولی یهو یه تلنگری بهم زده شد و رابطم خوب شد خداروشکر،ولی از بابام بیزارم خیلی با مامانم بد حرف میزنه خیلی کوچیکش میکنه و بهش فحش میده حتی جلوی داماداش،ولی مامانم تاحالا کوچکترین بی احترامی نکرده بهش،فقط همش میگه مردن بهتر از زندگی با باباس😢

مامانم صبح پاشد قرصاشو خورد صبحانه خورد دوباره خوابید ولی دیگه بلند نشد،. وای خدا جیگرم داره میسوزه، ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا

خیلی هم بیماریشون ناراحت کننده اس،آدم خیلی غصه دار میشه

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
مامانم صبح پاشد قرصاشو خورد صبحانه خورد دوباره خوابید ولی دیگه بلند نشد،. وای خدا جیگرم داره میسوزه، ...

مادر من جوون رفت بی هوا پر کشید بمیرم براش دوساله گذشته هنوز تو سوگشم😥😥😥

استارتر عزیز ممنونم بابت اینکه بهم یادآوری کردی که ناشکری نکنم برای مامان عزیزت فاتحه فرستادم ان ش ...

فدات شم،. نمیدونی چه حسه بدیه ، میدونم مامانم جاش تو بهشته،. 13 سال مریض بود و فقط درد کشید. روز جمعه رفت، هیچ گناهی نداشت مامانم، ولی دارم از عذاب وجدان میمیرم، تو رو خدا کاری نکنین که بعدا نتونین جبرانش کنین، این زندگی منو عصبی کرده، وای مامانم ببخشید سرت داد میکشیدم، حلالم کن

مادر من جوون رفت بی هوا پر کشید بمیرم براش دوساله گذشته هنوز تو سوگشم😥😥😥

عزيزم ٢٠سال ديگه هم كه بگذره عزادار مادريم چون كسيه كه فكر ميكنيم هميشه بايد باشه و نيسسسست😔

چون ميگذرد غمى نيست🤷🏻‍♀️
عزيزم ٢٠سال ديگه هم كه بگذره عزادار مادريم چون كسيه كه فكر ميكنيم هميشه بايد باشه و نيسسسست😔

خیلی سخته خیلی.من بعد دوسال هنوز باور ندارم بخدا دارم گریه میکنم مینویسم 

خدا بیمامرزتش عزیزم،منم خیلی با مامانم دعوا میکردم ولی یهو یه تلنگری بهم زده شد و رابطم خوب شد خدارو ...

قدر مادرتو بدون، نمیتونی تصور کن یه لحظه خونه بدون مادر چجوری میشه، اصلا بدترین عذابه، من که دارم دیوونه میشم، بخدا دردای خودم بست بود واسم، این زندگی با من بد کرد، دیگه مامانمو چرا ازم گرفت

فدات شم،. نمیدونی چه حسه بدیه ، میدونم مامانم جاش تو بهشته،. 13 سال مریض بود و فقط درد کشید. روز جمع ...

عزیزم مریضی مادرت باعث شده گناهان دنیایی اش پاک بشه و مثل فرشته ها بره اون دنیا

عزیزم خودت مادرها رو می شناسی اون الان داره غصه تو رو میخوره که اینجوری داری بخاطر عذاب وجدان خودتو اذیت میکنی

خودت میدونی مادرها بچه ها را می بخشن

پس با عذاب وجدان داشتن روح مادرت رو آزرده نکن

بجاش براش قرآن بخون و خیرات کن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗