پنجشنبه شب اینجا تو یه تاپیک با عنوان اینکه یه جمله به مادرت بگو پست گذاشتم که اسکرین پایین هست، خیلی از خدا شاکی بودم، دلم گرفته بود این کامنت رو گذاشتم،. فردا صبحش مامانم فوت کرد، وای خدا دارم دیوونه میشم، ناشکری کردم، کاش مامانم بود، کاش همونجوری مریض بود ولی فقط بود، نمیدونید چه عذاب وجدانی دارم، دارم دیوونه میشم، این آخریا زندگیه خودم صدتا گره داشت همه چیز و ریخته بودم تو خودم ولی عصبی شده بودم و داغون، داد میزدم، غر میزدم،. ناشکری میکردم، بد برخورد میکردم باهاش، وای خدا،. مامانم حلال کن، اگر بدونی چیا کشیدم و به خاطر حال بد تو چیزی نگفتم بهت،،
تو رو خدا قدر مادرتون و بدونید،. بودنش واقعا نعمته، که تا وقتی هست نمیدونی چه نعمتی داری، ازتون خواهش میکنم اگر میتونید برای مامانم فاتحه یا قرآن بخونید، برای آرامش روحش دعا کنید، مامانم خیلی غریب رفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی