2777
2789
عنوان

مادرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا رحتمشون کنه 😔💔

براشون فاتحه خوندم 

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بخاطر این میگی عذاب وجدان داری؟شما ک‌اینجا ناشکری نکردی عزیزم عمر دست خداست خودتو با این فکرا عذاب نده..

روحشون‌شاد خدا صبرت بده داغ عزیز خیلی سنگین و سخته 😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام روحشون شاد ، منم مادر ندارم درکتون میکنم خیلی سخته غم بزرگیه ، مادر یه چیزه دیگست واقعا

روح همه مادرای از دست رفته شاد 🙏🙏🙏🙏

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️

استارتر عزیز ممنونم بابت اینکه بهم یادآوری کردی که ناشکری نکنم

برای مامان عزیزت فاتحه فرستادم

ان شااله روحش قرین آرامش باشه در کنار حضرت زهرا

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗