2777
2789
عنوان

مادرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دل دقیقا من اون پستت رو همون موقع خوندم و از ته دل برات دعا کردم اون پست شما ناراحتی درونی ات را بیان میکرد نه چیز دیگری و مطمعنم شما خیلی قلب مهربونی دارید از ته دل واسش دعا کنید منم الان 20 ساله که مادر عزیزم فوت کرده روحشون شاد شاد 💐💐💐💖💖🌹🌹🌹

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
عزیز دل دقیقا من اون پوستت همون موقع خودمون و از ته دل برات دعا کردم اون پست شما ناراحتی درونی ات را ...

وای خیلی پشیمون ، دقیقا فرداش این اتفاق افتاد،. خدایا من گفتم شفا بده، نه اینکه ببریش، دارم آتیش میگیرم بخدا

غم مادر سنگین ترین غم دنیاس  اسی نمیشناسمت ولی دلم آتیش گرف... خدا صبرت بده تسلیت🖤🖤

خیلی سخته، اگه این نعمتو داری،. قدرشو بدون، وای مامان، فقط میخوام حلالم کنه 

خیلی سخته، اگه این نعمتو داری،. قدرشو بدون، وای مامان، فقط میخوام حلالم کنه 

عزیزم صددرصد حلال میکنه شما بچشی مادر نمیتونه بچشو نبخشه مادر عاشق بچشه این عشق تو ذاتشه

There is GOD💚💚💚   ..                                               
وای خیلی پشیمون ، دقیقا فرداش این اتفاق افتاد،. خدایا من گفتم شفا بده، نه اینکه ببریش، دارم آتیش میگ ...

عزیز ول خودخواه نباش تو واسه دل خودت میخواستی زنده باشه اما شاید مادرت خیلی دلش می‌خواست بره اون دنیا اتفاقا شفا یافتن فقط خوب شدن نیست از این دنیا رفتن هم هست مادر شما الان نیست جای دیگه هست جایی که جایگاه ابدی همه مون هست دیر یا زود میریم و زندوی جاودانه خواهیم داشت 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

مهربونم منم تایپیکتو دیدم.. ناراحت نشو.. اما راستش... وقتی تایپیکتو خوندم... با خودم گفتم این دختر مادرش مریضه.. داره زجر میکشه... باید مشکلات خودش فراموش بشه و به مادرش محبت کنه.... نه اینکه ازش گلگی کنه .. نه اینکه از خدا گلگلی کنه که چرا مادرم مریضه و کمک حالو پناهم نیست.... ناراحت نشی با خودم گفتم که چقدر این دختر خودخواهه... به جا اینکه بگه مادرم مریضه جگرم براش کبابه میخوام سنگ صبورش شم اروم جونش شم... این حرفو میزنه...
من سالهاست بنا به دلایلی مادرمو ندیدم.... فقط دوست دارم کف پاشو ببوسم و بمیرم از خدا چیزی نمیخوام..
ناراحت نشی اینارو گفتم.. اما مهربونم قدر ندونستی.. همون مادر میتونست حتی شده یه لحظه اروم جونت باشه

مرگ دست خداست مهربونم .. تو چه گله میکردی چه نمیکردی مادرت باید دیشب میرفت پیش الله

پس عذاب نده خودتو.. اینحرفا که زدم بخاطر این بود که ازین لحظه به بعد عزیزانتو به خاطر خودشون دوسشون داشته باشی نه اینکه بهت کمکی برسونن

مهربونم از حرفام ناراحت نشو... خودت شاید مادری یه روز درک میکنی حرفمو
ان شاءالله جای اون زن بهشته چون تمامی گناهانش با زجر و سختیبیماری شسته شده ان شاءالله پس ناراحت نشو.. فقط توی شب اول قبرش اصلا نخواب و برو یه گوشه تا صبح سوره ی واقعه بخون تا از سوال و جواب منکرو نکیر سربلند بیرون بیاد و ازت ممطن باش راضی بشه... راضی هست چون هیچ مادری نیست ک از جگر گوشه هاش ناراضی باشه

خدا براش بهشتو رقم بزنه و در خانه ای از جنس نقره و مروارید روبروی خانه ی اهل بیت ع  در کمال جمال و جاهت و زیبایی زندگی جاویدان داشته باشه ان شاءالله

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

الهیی😔

منم مامانم حدود ۴۰ روزه که فوت شده ،، ایشونم۶ سال بود که مریض بود ولی تا حدی که از دستم برمیومد کمکش کردم و حواسم عین یه مادر بهش بود،، خیلییییییییی عاشقش بودم و هستم ولی خدا بردش پیش خودش😔😔😔😔 خیلی دارم عذاب میکشم خیلی زیاد🥺🥺 انقدر دلش میخواست عروسیمو ببینه بچمو ببینه ولی عمرش به دنیا نبود،، خونه بدون اون دیگه خونه سابق نیست..

بعده این مدت ، شما تونستی کنار بیایی با این موضوع؟