2821
2789
عنوان

گاهی اوقات...

253 بازدید | 25 پست

دلم میخواد بدونم قدیمام اینهمه غم و غصه زیاد بود؟؟ جوونای سالایه کودکی ما، مثه ما بودن؟ ما تو عالم بچگی دنیا رو قشنگ و شفاف میدیدیم؟ یا واقعا دنیا جای بهتری بود؟

اینروزا به هر طرف نگاه میکنم بجز تعداد معدودی از آدما که همه چیزشون روتینه، میبینم اکثر هم سن و سالام بهترین سالهای عمرشونو با حسرت دارن میگذرونن هرچی میدون هیچی به هیچی، و انتظار اومدن روزای بهتر که نمیدونم تا کی باید کش بیاد 

همه ی اینا ازینجا اومد تو ذهنم که یادمه پارسال دقیقا تو اینروزا تو چه حال بدی بودم و فکر میکردم زندگی ضربه نهاییشو بهم زده، اما امون از پوست کلفتی م که هنوزم دارم به زندگی با همه سختیای ناخوشایندش ادامه میدم و زور میزنم واسه امیدوار نگه داشتنم

چقدر دلم پره امشب، خسته م ازین انتظاااار کشدار

نه بابا قدیما کی با قابلمه میوفتاد به جون ننه و خواهرشوهر هی قدیما

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
نه بابا قدیما کی با قابلمه میوفتاد به جون ننه و خواهرشوهر هی قدیما

نه اونقدر قدیم، دوره بچگی ما دهه شصتیا رو میگم

زندگی سخت بود، ولی یه دلخوشی توش بود الان نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظر من مشکلات همیشه هست فقط نوعشون فرق میکنه

بابا قدیما هم بدبختیای خودشونو داشتن زندگی خیلی زحمت داشت

اما با چیزای کوچیک هم شاد میشدن این روزا آدما بلد نیستن از خوشی های کوچیکشون لذت ببرن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

قدیم هرچی که بود دورهمی بود صفا بود روح آرامش بیشتر داشت ادما به جای اینکه با یه پیام حال همو بپرسن چشم تو چشم بودن ودستاشون بهم گرمی میداد خنده بودوای که چقدر دلم برای گذشته تنگ شده🙁🙁

قدیما گریه میکردیم دلمون تازه میشد

خوشی و ناخوشیمون دوباره اندازه میشد

قدیما این همه دلهره نداشتیم یادمه

گندم فردا رو امروز نمی کاشتیم یادمه

بگو میشه، میشه بازم به همون روزا رسید

میشه یکبار دیگه با دل خوش نفس کشید

قدیما خواب پرنده ها پریشون نمیشد

حتی حتی تو قفس زندگی زندون نمیشد

کسی تو پستوی غم تنهایی پرپر نمیزد

پنجه ی طاقتشو به سیم آخر نمیزد

قدیما خونه ی تو خونه ی ما بود یادمه

گریه ها و خنده هامون همصدا بود یادمه

مردم از کابوس غربت منو دلداری بده

برای باور یک رویا منو یاری بده

بگو میشه، میشه بازم به همون روزا رسید

میشه یکبار دیگه با دل خوش نفس کشید

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...
به نظر من مشکلات همیشه هست فقط نوعشون فرق میکنه بابا قدیما هم بدبختیای خودشونو داشتن زندگی خیلی زحم ...

درد ادمام بزرگتر شده و پیچیده تر 

من یادمه بابای خودم میونه چند تا زن و شوهرو که باهم اختلاف شدید داشتنو گرفتو آشتی شون داد، انگار یه دردی داشتی چند نفر بودن به دادت برسن، همینش قشنگ بود، همدلی بیشتر بود، الان خودتیو خودت 

منکه جایی درد و دلم نمیکنم دیگه،چون نتیجه خوبی ندیدم، یعنی حرفم نمیشه بزنی، چه برسه به درخواست کمک 

من واقعا به این رسیدم که یه روز خوب اینجوری نیس بشینی تا بیاد باید خودت تلاش کنی بیاریش 

بچه بودیم دغدغه ها کمتر بود 

ساده بودیم کینه و قهر و ناراحتی چند ساعت بیشتر نبود

با یه چیز کوچیک مثل خاله بازی مثل پارک رفتن خوش بودیم

این قانون طبیعنه که هر چقدر ذهن پرورش پیدا میکنه ادم بزرگ میشه دیگه با پارک رفتن و چیزای بچگی قانعمون نمیکنه

هممون یه لحظات بدی داشتیم که فکر میکردیم نمیتونیم خسته ایم نمیکشیم ولی در کمال تعجب تو زندگی اینقد مشکلات بزرگتر برات پیش میاد که بعد میگی واقعا بزرگترین مشکلم این بود یه زمانی؟

با تمام قوانین طبیعت کنار بیا و سعی کن با همین چیزایی که داری و میتونی داشته باشی قانع باشی

شاید روزای خوبمون همین حالاس 

همونجور که قبلا هم دنبال روز خوب میگشتیم و الان که همه تو خونه ایم داریم به این میرسیم که شاید همون سوار اتوبوس بودن بین مردم و بیرون رفتن با خانواده و دوستامون روزای خوبی بود که نفهمیدبم

امیدوار باش توکل کن❤

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
درد ادمام بزرگتر شده و پیچیده تر  من یادمه بابای خودم میونه چند تا زن و شوهرو که باهم اختلاف ش ...

آره قبول دارم کمک بیشتر میکردن آدما. الان خودخواه تر شدن هممون خودخواه شدیم.

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

ما همه دورهم بودیم داداشام بودن.بابام وخواهرم زنده بودن. الان هرکدوممون یک طرفیم .بابام که فوت کرده.مامانم مریض وپیره.ماخواهر وبرادرا سالی چندبارهمدیگه رو میبینیم.حالم ازین دور وزمونهداره بهم میخوره.الکی خودمونو دلخوش کردیم به هیچی

قدیم هرچی که بود دورهمی بود صفا بود روح آرامش بیشتر داشت ادما به جای اینکه با یه پیام حال همو بپرسن ...

متاسفانه الان یطوری شده نمیشه زیادم رفت و آمد داشت، خوشی زندگی تو همونروزا بود، هرکی اونروزا رو درک کرده نمیتونه حسرتشو نخوره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792