2777
2789

من عاشق این بودم همش برم رو بومب 😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ندارم ولی یه پسر خالمه دارم ماشالله بلاست. تو جمع نشسته بودیم من داشتم بهش غذا میداد بچه دو سالشه. بعد تکون خورد غذا ریخت رو لباسش بهش گفتم ببین چیکار کردی برنجا ریخت روت. بچه یه نگاه به من کرد یه  نگاه به غذا برگشت گفت به تو ربطی نداره دوس دارم بریزم روم. جمع ساکت فقط منو مینگریستن و هرهر میکردن. از اونروز تو افقم 😢😢😢

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

میرم تو بالکن از پشت پیرهنمو میگیره میگه میترسم باد ببردت😐

راه میره تو خونه بلند بلند دهد میزنه ماماااااان میدونستی من عاشقتم میدونستی من تورو ۱۰تا دوست دارم😅

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
میرم تو بالکن از پشت پیرهنمو میگیره میگه میترسم باد ببردت😐 راه میره تو خونه بلند بلند دهد میزنه ما ...

😂😂😂😂چرا فکر میکنه باد میبرتت

پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢
😂😂😂😂چرا فکر میکنه باد میبرتت

کلا بچه نگرانیه😂😂😂😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دختر من میگه مامان همسایه ها بیدارن اگه بگم آره میره درو باز میکنه داد میزنه😀

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چرا داد میزنه؟

آخه یه محدودیتهایی براش گذاشتم بخاطر آپارتمان نشینی از لحاظ ساعت بازی و خواب و صدای تلویزیون بخاطر همین میخواد تخلیه انرژی کنه ساعات بیداری همسایه ها

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
آخه یه محدودیتهایی براش گذاشتم بخاطر آپارتمان نشینی از لحاظ ساعت بازی و خواب و صدای تلویزیون بخاطر ه ...

😂😂😂

پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢