2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست

به نظرم یه غذاساز چندکاره بگیر ک هم مخلوط کن و هم آسیاب هستش و چیزی ک به نظر خودت استفادش میکنی لباسشویی بگیر ولی ظرفشویی برا شما ک پولت محدوده واجب نیست

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن تلوزیون و یخچالو هم همسرم گرفته

میتونی بگیری غصه نخور یه لیست از گوگل بگیر از جهیزیه اونایی ک خیلی واجبه رو خط بکش و قیمتشونو در بیار ...جمع بزن...با برنامه پیش برو ان شالله بازم خوب میبری

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
به نظرم یه غذاساز چندکاره بگیر ک هم مخلوط کن و هم آسیاب هستش و چیزی ک به نظر خودت استفادش میکنی لباس ...

منم ظرفشویی نگرفتم واجب نیست ک

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
اره میتونی...اصلیارو بگیر جمع میشه ....ناراحتم نباش اثاث خوشبختی نمیاره...و بعدها کم کم زیادش میکنی ...

من اصلا ب این چیزا فکر نمیکنم فقط میخوام زندگیمو شروع کنم..چون من ۲۱ سال توی خونه قدیمی روستایی زندگی کردم تازه امسال پدرم داره خونه میسازه خرج کرده ی مقدارشم من دارم وسیله هامو میگیرم نمیخوام بهشون فشار بیارم. همسرم میگ ضروری هارو بگیر بعد کم کم خودمون میگیریم

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
میتونی بگیری غصه نخور یه لیست از گوگل بگیر از جهیزیه اونایی ک خیلی واجبه رو خط بکش و قیمتشونو در بیا ...

مرسی عزیزم.مامانم میگ هرچیم کم اوردی خودم قسطی میگیرم.ولی دلم نمیاد سخت بگیرم

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖
من اصلا ب این چیزا فکر نمیکنم فقط میخوام زندگیمو شروع کنم..چون من ۲۱ سال توی خونه قدیمی روستایی زندگ ...

قلبن براتون ارزوی عمری خوشبختی ..دلش خوش تن سالم....و ارامش دارم ...

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
مرسی عزیزم.مامانم میگ هرچیم کم اوردی خودم قسطی میگیرم.ولی دلم نمیاد سخت بگیرم

احسنت ب شعور و سطح فکر شما....

فداتشم.. من سرویس خواب و مبل و میز تی وی.گرفتم ۹ تومن.کاراشونم واقعا عالیه

مبارکتون باشه  بخوشی استفاده کنین