2777
2789
عنوان

جهیزیه

171 بازدید | 26 پست

سرویس چوبمو گرفتم.. بنظرتون میتونم با ۲۰ تومن وسیله های دیگ رو بگیرم؟بجز فرش و پرده و رختخوابا؟؟خیلی نگرانم و استرس دارم😔😔

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک نمیکنم. 

اخه برقی های کوچیک اشپزخونه رو بخوای کامل بخری خودش کلی میشه

مبلمان و چوب رو میزاشتی اخر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم نگران نباش چیزای زیاد گرون برندار البته من خودم از مجردی دارم میخرم اما تموم نشده ‌

مثلا من روتختی یه تومنی نخریدم 

یه روتختی ساده و قشنگ خریدم ۲۶۰ تومن 

مامانم گفت باز یکی دیه برام برمیداره

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
نمبخوام کامل بگیرم. چون از همه شنیدم ک استفاده نمیشه فقط چیزای ضروری

اره میشه چرا نمیشه  حداقل  ۷۰ درصدشو  میتونی بخری 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

آره فقط چیزای ضروری بخر، بعدم یه مارک متوسط بخر، به خاطر اینکه بیشتر بتونی بخری مارک ارزون قیمت نخر

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اره دقیقا من سماور و گرفتم کتری قوری گرفتم اما چای ساز اصافه بود نگرفتم

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

اره میتونی...اصلیارو بگیر جمع میشه ....ناراحتم نباش اثاث خوشبختی نمیاره...و بعدها کم کم زیادش میکنی الان فقط کلیا رو بگیر...یانه یه مقاله میخوندم نمیدونم مربوط ب ژاپن بود یا چین ک نوشته بود زوجاشون زندگیشونو با وسایل دست دوم شروع میکنن ...هدفم از گفتن این جمله این بود ک بدونین این بدختی و چشم و هم چشمی گریبان ماها رو گرفته و گرفتن وسایل بیخودی مثه پلوپز و بخار شوی و کلی چیز میز دیگ...غصه نخورین  منم با ۲۳ میخام بگیرم  

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن